Real: Bale autóját ütötték a drukkerek az el Clásico után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.23. 14:39
A Real Madrid 2–1-es vereséget szenvedett a vasárnapi el Clásicón. A mérkőzés után a barcelonai Camp Nouból előbb a madridi Valdebebas edzőközpontba tértek vissza a játékosok, onnan autóikkal indultak haza. Néhány mérges Real-drukker a kijáratnál várta a sztárokat.

Az As videós beszámolója szerint a dühös szurkolók szidalmazták az autóikkal távozó sztárokat, Gareth Bale fehér Bentleyje ütést és rúgást is kapott. A mérkőzésen csereként pályára lépő Jesé megállt, és szóba elegyedett a szurkolókkal, akik kérdőre vonták őt a katalánok ellen mutatott hozzáállása miatt. Gareth Bale fehér Bentleyje ütést és rúgást is kapott. A mérkőzésen csereként pályára lépő Jesé megállt, és szóba elegyedett a szurkolókkal, akik kérdőre vonták őt a katalánok ellen mutatott hozzáállása miatt.

Sergio Ramos is lefékezett a kijáratnál, mert nem tetszett neki az agresszív szurkolók viselkedése. „Mi a probléma veletek, emberek? Azt gondoljátok, hogy ez a helyes viselkedés? Ha kikapunk, együtt kapunk ki. Ha nyerünk, együtt nyerünk” – tette hozzá továbbinduláskor a madridi ikon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik