Euro 2012: Arbeloa nem haverkodik, Del Bosque unja a bekkelőket

Vágólapra másolva!
2012.06.27. 16:50
Ahogyan azt már megszokhattuk, a spanyolok mérkőzése előtt Álvaro Arbeloa volt az egyik, aki nyilatkozott az uefa.com-nak. A megbízható védő természetesen a portugálok elleni elődöntőről mesélt, és kijelentette, ma este „nincs haverfelvétel". Szövetségi kapitánya szerint ellenük mindenki csak bekkel és kontrázik, karmestere pedig büszkélkedett egy sort.

„Ma senki sem lesz a barátom, akin a portugál válogatott meze feszül – így a Real Madrid védője, Álvaro Arbeloa, akit nemrégiben Pepe annak ellenére is jól megrúgott, hogy akkor éppen egy csapatot erősítettek. – Amíg véget nem ér a találkozó, hozzá sem szólok Fábio Coentraóhoz, Cristiano Ronaldóhoz vagy Pepéhez. A gyepen sportellenségek vagyunk, nem barátok." Álvaro Arbeloa, akit nemrégiben Pepe annak ellenére is jól megrúgott, hogy akkor éppen egy csapatot erősítettek. – Amíg véget nem ér a találkozó, hozzá sem szólok Fábio Coentraóhoz, Cristiano Ronaldóhoz vagy Pepéhez. A gyepen sportellenségek vagyunk, nem barátok."

PEPE MEGRÚGJA ARBELOÁT

Ezek után elővette és megforgatta ő is a „Ronaldo a legjobb a világon"-mantrát, majd szót kapott mestere, Vicente del Bosque is.

„Jól mutatja tartásunkat, hogy a legfontosabb meccseket mind megnyertük a világbajnokság óta. A felkészülési mérkőzéseken meggyűlt a bajunk pár ellenféllel, de nem ez a lényeg: mi vagyunk a vb- és Eb-címvédők, mindenki ránk pályázik. Megszoktuk már, hogy ellenünk mindenki beáll védekezni és kontrázni."

Megszólalt a karmester, Andrés Iniesta is: „Van mire büszkének lennünk, hiszen megnyertünk két nagy trófeát, és ismét itt vagyunk, a fináléba jutásért játszunk. Mindent számba véve ez nagyszerű dolog, és már nem sok hiányzik az újabb sikerhez".

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik