Gyász: meccs közben összeesett, és elhunyt a révkomáromi leánycsapat 17 éves játékosa

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.04.29. 12:02
Sosem feledik Lilit. Egykori csapattársukra emlékeznek a komáromi játékosok (Fotó: KFC Komárno/Facebook)
Mérkőzés közben rosszul lett és néhány nappal később a kórházban elhunyt a KFC Komárom leánycsapatának 17 éves játékosa, Petrók Lilla.

Mindössze 17 éves korában elhunyt az észak-komáromi Selye János Gimnázium tanulója, a KFC Komárom leánycsapatának játékosa, Petrók Lillaszámolt be a tragikus hírről a Kemma.hu a Novy Cas szlovák oldal nyomán. A fiatal lány épp Dunaszerdahelyen játszott az észak-komáromi csapatával, amikor a meccs közben hirtelen összeesett és megtörtént a tragédia.

A Kemma.hu úgy értesült, hogy Lillát a múlt keddi meccsen a többszöri újraélesztés még visszahozta az életbe, de néhány nappal később az egyik pozsonyi kórházban elhunyt.

„Drága Lili! Fájó és nehéz szívvel búcsúzunk Tőled. Emléked örökre megőrizzük, a család fájdalmában osztozunk. Érted dobban a KFC-szív ma, holnap és mindörökké! Lili 11-es mezszámát visszavonultatjuk, így a jövőben egyetlen játékos sem öltheti magára klubunk színeiben” – búcsúzott a fiatal focistalánytól a KFC Komárom a Facebook-oldalán.

Lilla iskolája, a Selye János Gimnázium is gyászol. Az intézmény szintén egy Facebook-bejegyzésben tájékoztatott a tragédiáról.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik