Teljes a „rajtrács", a Hispania is bemutatkozott

Vágólapra másolva!
2010.03.04. 21:31
null
A Hispania autója (Fotó: Reuters)
Címkék
A Hispania Racing a 2010-es Formula–1-es világbajnokság 12 indulója közül utolsóként bemutatta autóját a jövő hét végén rajtoló idényre. A hivatalos sajtótájékoztatón José Ramón Carabante, az istálló tulajdonosa mellett a két pilóta, Bruno Senna és Karun Chandok is részt vett.

Murciában hivatalosan is bemutatkozott a 2010-es Formula–1-es világbajnokság 12. résztvevője, a Hispania Racing, amely két pilótája, a brazil Bruno Senna és az indiai Karun Chandok részvételével nyilvánosságra hozta autóját.

A kocsit az olasz Dallara tervezte, és egyelőre nem szerepelnek szponzori feliratok az autón. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy kik támogatják majd a Hispania istállót, annyi azonban biztos, hogy Cosworth-motor dübörög majd a kocsiban.

Néhány napja egyébként még úgy volt, hogy a Hispania Racing Campos néven fut majd, de José Ramón Carabante tulajdonos elmondta, mivel egyedüli részvényese lett az istállónak, így egyik cége nevét adta a csapatnak.

Az istálló alelnöke, a korábbi valenciai pilóta, Adrián Campos is részt vett a hivatalos bemutatón.

Mivel hivatalos Formula–1-es teszt már nem lesz a világbajnokság jövő heti kezdete előtt, így a pályán a Bahreini Nagydíj első szabadedzésén mutatkozik majd be a Hispania Racing autója.

Collin Kolles csapatfőnök elmondta, annak ellenére, hogy a három újonc közül utolsóként, alig több mint egy héttel a vb kezdete előtt mutatkozott be az istálló, a Hispania képes lesz a legjobb teljesítményt nyújtani a három új csapat közül. 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik