BL: „Sokan lemondtak rólunk, de megmutattuk a Real erejét”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.18. 10:29
Marcelo, a Real Madrid védője jobban örülne, ha csapata a Bayern München ellen játszana a Bajnokok Ligája fináléjában, amennyiben a blancók továbbjutnak a Manchester City elleni elődöntőből.

„Nem a Manchester City a leggyengébb a négy, elődöntőbe jutó gárda közül” – mondta Marcelo a Real Getafe elleni 5–1-es bajnoki sikere után arra reagálva, hogy sokak szerint könnyű a sorsolása a királyi gárdának a Bajnokok Ligája idei kiírásában.a Real Getafe elleni 5–1-es bajnoki sikere után arra reagálva, hogy sokak szerint könnyű a sorsolása a királyi gárdának a Bajnokok Ligája idei kiírásában.

„Itt már nincsenek gyenge csapatok. Akik a legjobb négy között vannak, okkal jutottak el oda, legyőzték aktuális ellenfelüket. A mostani párharc után már csak a döntő van hátra, innentől nincs olyan, hogy könnyű mérkőzés.”

„Sokan lemondtak rólunk, miután a bajnokságban tíz-, kilenc- vagy éppen hétpontos hátrányban voltunk, de a szurkolók továbbra is támogattak, nem adták fel a reményt. Rendre kaptuk a kritikát, nagyon nehéz volt azzal a tudattal edzeni, hogy ekkora lemaradásban vagyunk a riválisainkkal szemben. Ez az erő, ami a Real Madridban lakozik. Ha nem nyersz meg mindent, az emberek rögtön bírálni kezdenek, de a csapat mindig küzd, még akkor is, ha tizenöt pontos a hátránya.”

„Nem hiszem, hogy a Barcelona rossz formában lenne. Az egyik nap összejönnek a dolgok, de vannak napok, amikor meg nem, ennyi.”

A brazil védő azt is elárulta, melyik csapat ellen játszana szívesebben a BL fináléjában, ha együttese bejut.

„Hogy szeretnék-e ismét madridi házi döntőt a Bajnokok Ligájában? Nem, jobb volna más…”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik