BL: Müller olaszokat hibáztat Guardiola szakadt nadrágjáért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.22. 09:40
null
Hoppá, ez elszakadt! (Forrás: Twitter)
A Bayern München vezetőedzője, Josep Guardiola kedd este 6–1-es győzelemre vezette csapatát a Porto elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján, így a 3–1-re elveszített első meccs ellenére fölényes továbbjutást (7–4) ünnepelhettek a bajorok. A mérkőzésen – szokásához híven – végig hevesen gesztikuláló Guardiola a második félidőben elszakította a nadrágját, a bal lábán, a zsebe alatt.

Mivel a Bayern már az első félidőben öt gólt rámolt be a portugálok kapujába, Guardiola nadrágszakadása volt a második játékrész egyik legizgalmasabb és legszórakoztatóbb momentuma. Az öltözékére mindig nagy figyelmet fordító spanyol trénert természetesen a lefújás után megkérdezték a balesetről.

„Sajnos tönkrement, de nem tragédia. A következő mérkőzésre majd beszerzek egy újat” – nyugtatott meg mindenkit Guardiola.

Thomas Müllernek, a Porto ellen eredményes világbajnok támadónak már felelősöket is sikerült találnia.

„Az olasz szabók egyszerűen túl szűkre szabják a nadrágokat. Vélhetően ezért szakadt” – nyilatkozta Müller a meccs után. A támadó elmondta, hogy a bajorok spanyol kapusa, Pepe Reina volt a siker egyik kulcsa.

„Pepe Reina volt a mi emberünk. Tavaly a Napolival játszott a Porto ellen, és megnyugtatott minket, hogy idegenben nem képesek olyan teljesítményre, mint hazai környezetben. Változtatnunk kellett a támadójátékunkon, és meg is tettük.”

Müllert a góljáról is megkérdezték a riporterek.

„Világklasszis lövés volt, nem? Amikor a tartalékcsapatban játszottam, az edzőm azt mondta nekem, ha nem tudok mit kezdeni a labdával, akkor lőjek kapura. Ennek megfelelően cselekedtem” – emlékezett vissza Müller a Bayern München negyedik góljára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik