BL: a „fantomgólos” német bíró vezeti a Milan-Barcát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.21. 07:30
null
Felix Brych rutinos bírónak számít a nemzetközi mezőnyben (Fotó: bild.de, archív)
Kedd este a Bajnokok Ligája H-csoportjában a német Felix Brych játékvezető dirigál majd a Milan–Barcelona összecsapáson. A német precizitás elengedhetetlen egy ilyen rangadóhoz, ám Brych a legutóbbi mérkőzésén pont egy hatalmas hibával hívta fel magára a figyelmet.



Mint ismert, a Hoffenheim–Leverkusen német bajnokin Brych gólt ítélt Stefan Kiessling fejesénél, ami történetesen a kapu oldalát találta el, de a lyukas hálón át így is a gólvonal mögé jutott. A Hoffenheim egyébként megóvta a mérkőzést emiatt.

A keddi Milan–Barcelona találkozót dirigáló Brych játékvezetése mellett a Barcelona egyébként még sosem nyert, ő fújt például 2012-ben a BL elődöntőjében, amikor a Barca kikapott a Chelsea-től 1–0-ra a Stamford Bridge-en. A tudósítások kiemelik, azért eshetett rá a választás a H-csoport rangadója kapcsán, mert a 37 éves németet az egyik legrutinosabb bírónak tartják a mezőnyben, 2007 óta vezet európai kupameccseket.

Mint arról már beszámoltunk korábban, Kassai Viktor a Schalke–Chelsea összecsapáson dirigál majd kedden a Bajnokok Ligájában.

Kiessling fantomgólja a Hoffenheim–Leverkusen meccsen
Kiessling fantomgólja a Hoffenheim–Leverkusen meccsen

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik