Debrecen: Laczkó nem, Czvitkovics talán játszhat a Basel ellen

Vágólapra másolva!
2010.07.26. 18:11
A DVSC-TEVA labdarúgócsapatának szélsője, Laczkó Zsolt korábbi sérülését követően még nincs olyan állapotban, hogy pályára léphessen az FC Basel elleni szerdia BL-selejtezőn, a kisebb sérüléssel bajlódó Czvikovics Péter játékára viszont van esély.

A DVSC klubmenedzserének, Herczeg, Andrásnak az egyik segítője, Zoran Szpisljak a debreceni klub hivatalos honlapjának elmondta, Laczkó Zsolt hosszabb sérülése után szombaton csatlakozott a csapathoz, de még nincs olyan állapotban, hogy szerdán pályára tudjon lépni a Basel eleni BL-selejtezőn. A kisebb sérüléssel bajlódó Czvitkovics Péter a Levadia elleni meccset követően a múlt héten külön edzett társaitól, de van esély a játékára.

„A Baselt nem kell bemutatni, mindenki tudja, hogy nagyon erős csapat – nyilatkozta Zoran Szpisljak a DVSC szerdai ellenfeléről. – Herczeg András és Bücs Zsolt személyen nézte meg ellenfelünk Sionban lejátszott bajnokiját, majd hétfőn reggel a csapattal együtt DVD-n is kielemeztük a svájciak játékát. A Baselnek nagyon erős a kerete, biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk, de igyekszünk minél jobban felkészülni a két találkozóra."

A Debrecen július 28-án este 20 órától játszik a svájci Basel ellen a Szusza Ferenc Stadionban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik