Chelsea: az igazgatónő közbelépett – Fabregas még marad

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.08. 11:21
null
Mikor szolgálhatja megint ugyanazt a klubot Henry és Fabregas? Egyelőre várniuk kell (Fotó: AFP)
Bár Cesc Fabregas már elköszönt a Chelsea szurkolóitól, egyelőre nem hagyhatja el a klubot – tudta meg a Sky Sports. A Monacóhoz tartó spanyol játékos távozására Marina Granovszkaja, a Chelsea igazgatója nem ad engedélyt.

 

A Sky Sports szerint napok kérdése volt, hogy a Monacóval 2022 nyaráig szóló szerződést kötő Fabregas azonnali átigazolását bejelentsék. A Ligue 1 19. helyén álló hercegségbeliek eredeti terve az volt, hogy a nyártól szerződtetik Fabregast, de miután Maurizio Sarri azt mondta, akár most is elmehet, a sajtóhírek azonnali váltást emlegettek.

Miközben Thierry Henry örömmel látná a Chelsea szurkolóitól a hét végi FA-kupa-meccsen elbúcsúzó spanyolt (a francia edző elmondása szerint hetente kétszer-háromszor beszélnek egymással telefonon), Granovszkaja állítólag közbelépett.

A klubvezető hölgy – aki ezúton is szemlélteti, miért vezetőedző Sarri, nem pedig menedzser – jelezte, amíg a Chelsea nem szerződtet senkit Fabregas helyére, a spanyol nem mehet el.

Könnyen lehet, hogy mindez csak napokkal csúsztatja az átigazolást, a Chelsea ugyanis közel áll Nicolo Barella (Cagliari) és Leandro Paredes (Zenit) szerződtetéséhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik