MU: újabb védőjét kénytelen nélkülözni Ten Hag az Arsenal ellen

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.08.30. 15:06
null
Varane sem lép pályára Londonban az Arsenal ellen (Fotó: Getty Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United a hivatalos oldalán közölte, hogy a Nottingham Forest ellen megsérülő francia világbajnok védő, Raphaël Varane kihagyja az Arsenal elleni vasárnapi rangadót.

A 30 éves középhátvéd a múlt szombati meccs második félidejére már nem jött ki a pályára, mint utóbb kiderült, egy meg nem nevezett sérülés miatt kellett lecserélni.

Raphaël Varane mellett Luke Shaw is sérüléssel küzd, így ő sem lesz bevethető a védelemben. A franciát minden bizonnyal Victor Lindelöf fogja pótolni, míg a balbekk ismét Diogo Dalot lehet.

Varane pályafutását beárnyékolják a sérülések, Erik ten Hag idén sem számíthat arra, hogy valamennyi meccsen bevethető lesz. A rutinos játékos egyébként a folyamatos fizikai és pszichológiai megterhelés miatt idén lemondta a válogatottságot, a nyáron pedig kifakadt az angol szövetségre az extrém hosszabbítások és a zsúfolt idény miatt.

Visszatérve az MU hiányzóira: Shaw és Tyrell Malacia sérülései miatt a csapat új balhátvédet keres, s sajtóhírek szerint a Chelsea spanyolja, Marc Cucurella jelentheti a megoldást, aki kölcsönbe érkezne. A játékos és a klub a személyes feltételekről elvileg megegyezett, így már csak a két együttesnek kell.

ANGOL PREMIER LEAGUE
4. FORDULÓ
PÉNTEKEN
JÁTSSZÁK
21.00:
Luton Town–West Ham United (Tv: Match4)

SZOMBATON JÁTSSZÁK
13.30: Sheffield United–Everton (Tv: Spíler1)
16.00: Brentford–AFC Bournemouth
16.00: Burnley–Tottenham Hotspur
16.00: Chelsea–Nottingham Forest (Tv: Spíler1)
16.00: Manchester City–Fulham (Tv: Match4)
18.30: Brighton & Hove Albion–Newcastle United (Tv: Spíler1)

VASÁRNAP JÁTSSZÁK
15.00: Crystal Palace–Wolverhampton Wanderers (Tv: Spíler1)
15.00: Liverpool–Aston Villa (Tv: Match4)
17.30: Arsenal–Manchester United (Tv: Spíler1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik