Liverpool: öt évre hosszabbított a portugál támadó – hivatalos

Vágólapra másolva!
2022.08.02. 14:30
null
Diogo Jota hosszabbított a Liverpoollal (Fotó: Twitter/Liverpool FC)
Meghosszabbította a szerződését a Liverpoollal Diogo Jota, a „vörösök” 25 éves támadója – írja a klub hivatalos oldala. A portugál labdarúgó 2027-ig fogja erősíteni Jürgen Klopp csapatát. 

 

Hosszú távra hosszabbította meg a szerződését Diogo Jota. A portugál támadó 2020 szeptemberében érkezett Liverpoolba a Wolverhamptontól. Az új kontaktusa értelmében 2027-ig lesz a „vörösök” keretének tagja.

Jota könnyen beilleszkedett Jürgen Klopp rendszerébe, az elmúlt két idényben 85 mérkőzésen lépett pályára. A találkozókon 34 gólt szerzett és kiosztott kilenc gólpasszt is.

„Nos, nagyon büszke vagyok, azt kell mondanom" – nyilatkozta a Liverpool hivatalos oldalának, miután aláírta új szerződését.

„Nyilvánvaló, hogy mióta két éve megérkeztem, fontos játékosa lettem ennek a csapatnak. Ez volt az, amit a kezdetektől fogva szerettem volna. Most, hogy aláírtam egy új, hosszú távú szerződést, ez nyilvánvalóan a klub szempontjából annak bizonyítéka, hogy hisznek bennem mint játékosban. Számomra természetesen nagyon jó, hogy azt mondhatom, még egy ideig itt leszek. Ez egy új idény kezdete, vágjunk bele!”

A portugál csatár jelenleg sérüléséből lábadozik, ami miatt nem tudott részt venni a Pool egyik idény előtti felkészülési mérkőzésén sem, várhatóan a következő hetekben tér vissza.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik