Arsavin a Barca helyett az „ágyúsoknál” vagy a „kékeknél” köthet ki

Vágólapra másolva!
2008.07.08. 13:02
A Zenit futballistájának, Andrej Arsavinnak ügynöke elmondta, hogy védence szívesen futballozna Angliában, a Premier League-ben, de csak olyan csapatban, amely a következő szezonban indul a Bajnokok Ligájában. Ezzel egyidőben a Zenit megszakította a tárgyalásokat az FC Barcelonával, mert kevesli a katalánok 15 millió eurós ajánlatát a játékosért.
Arsavin most Anglia felé tekint
Fotó: MTI/EPA/LAURENT GILLIERON
Arsavin most Anglia felé tekint
Arsavin most Anglia felé tekint
Fotó: MTI/EPA/LAURENT GILLIERON
Arsavin most Anglia felé tekint

Guus Hiddinknek bejött a húzás, miszerint elhívta Andrej Arsavint az Európa-bajnokságra. Mert bár a játékos a Zenit UEFA-kupa meneteléséből is hatalmas szerepet vállalt, igazából a svájci-osztrák kontinenstornán került reflektorfénybe.

Dennis Lachter, a játékos ügynöke a Daily Telegraphnak adott nyilatkozatában elismerte, hogy az Arsenal és a Chelsea is szeretné leigazolni védencét, de egyelőre még hivatalos ajánlat nem érkezett az orosz klubhoz Angliából.

„Andrej természetesen szívesen játszana a Premier League-ben, de nem fogadná el olyan klubok ajánlatát, mint például a Newcastle, a Middlesbrough vagy az Aston Villa” – nyilatkozta Lachter.

ARSAVIN IS KEVESLI AZ ÖSSZEGET

„Tökéletesen megértem a Zenit álláspontját, a Barcelona által ajánlott összeg valóban nagyon sovány” – mondta Arsavin a Barcelona „smucig” ajánlatával kapcsolatban.
„Mindössze négy olyan klub van amiben játszana, az a négy, amely indul a Bajnokok Ligájában. Ez nem a pénzről szól, hanem a csapatokról és a profi szemléletről”.

„A Zenit jónéhány klubbal folytat tárgyalásokat. Most már csak a Zenit elnökének telefonhívására várunk, hogy engedélyt adjon, hogy a személyes feltételekről is tárgyalást kezdeményezzünk az egyikkel” – mondta Arsavin ügynöke.

Anglia tehát lehet, míg Barcelona szinte biztos nem lesz a játékos következő állomáshelye, azaz Arsavinnak le kell mondania arról, hogy a közeljövőben az álmai csapatának tekintett Barcelona futballistája lesz.

A 27 esztendős támadó jelenlegi együttese, az UEFA-kupa-győztes Zenit ugyanis hivatalos közleményben tudatta: megszakította a tárgyalásokat a katalán klubbal, mert nem volt hajlandó följebb srófolni az előzetesen is kínált 15 millió eurós (3.5 milliárd forintos) vételárat.

Lachter ezzel kapcsolatban elmondta: az orosz csapat úgy 30 millió euró körüli összeget szeretne kapni legnagyobb értékéért, Arsvinért.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik