Műkorcsolya: Berei Mózes ezüstérmet szerzett a Budapest Trophyn

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2021.10.16. 12:48
Címkék
A junior férfiak mezőnyében ezüstérmet szerzett a 17 éves műkorcsolyázó, Berei Mózes József a Vasas Jégcentrumban zajló Budapest Trophyn.

Jól kezdte az október 14-17. között zajló Budapest Trophyt a Sebestyén Korcsolya SE ifjú versenyzője, Berei Mózes József. A fiatal az első napot a junior férfiak mezőnyének élén zárta 58,34 pontos programjának köszönhetően, így nem csoda, hogy nagy reményekkel indult neki a második körnek.Berei Mózes József. A fiatal az első napot a junior férfiak mezőnyének élén zárta 58,34 pontos programjának köszönhetően, így nem csoda, hogy nagy reményekkel indult neki a második körnek.

Berei Mózes ezüstérmet ünnepelhetett a második napő végén Fotó: Derencsényi István
Berei Mózes ezüstérmet ünnepelhetett a második napő végén Fotó: Derencsényi István

Berei Mózes ezüstérmet ünnepelhetett a második nap végén  •  Fotó: Derencsényi István

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség beszámolójaszerint amagyar versenyző utolsóként lépett jégre a pénteki napon, de sajnos rontott, így a második produkciójával az ötödik helyet szerezte meg. Összesítésben ez ezüstérmet ért a SKSE versenyzője számára.

A junior jégtáncosok mezőnyében két magyar pár indult. A Leveles Balázs-Leveles Réka (HKA) párosnak jól sikerült a kűrje, így ők negyedik helyen zárták a versenyt. A Csikós Patrik-Csikós Petra (SOI) páros rontott a kűrben, így visszacsúsztak a hatodik helyre. A versenyszámot az orosz fiatalok dominálták, hiszen mindhárom párosuk dobogós lett.

A szombati, harmadik napon 13.30-kor kezdenek a versenyzők, a programba már a junior lányok is becsatlakoznak.

A verseny közvetítése ITT, míg a részletes eredmények ITTérhetők el.

További korosztályos hírekKORCSOLYASPORTOKBANa sportági aloldalunkon.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik