UP-info utanpotlassport.hu 2020.05.08 12:16 Frissítve: 2020.05.08 12:31

Labdarúgás: 20 millió eurós ajánlat érkezhetett Szoboszlai Dominikért

Amennyiben a RB Salzburg elfogadná az AC Milan által a Tuttosport szerint tett 20 millió eurós ajánlatot, úgy a 19 éves Szoboszlai Dominik lehetne minden idők legdrágább magyar labdarúgója.

Az olasz Tuttosport szerint Szoboszlai tényleg a Milan játékosa lehet

Az olasz Tuttosport szerint 20 millió eurós ajánlatot tett Szoboszlaiért az AC Milan

Az olasz Tuttosport számolt be arról, hogy az AC Milan vezetősége immár konkrét lépést is tehetett a 19 éves középpályás, Szoboszlai Dominik leigazolásáért, és a hétszeres BEK-, illetve BL-győztes klub 20 millió eurót ajánlott a Red Bull Salzburg magyar légiósáért.

Ha az üzlet ebben a formában megvalósulna, Dominik lenne minden idők legdrágább hazai játékosa írja a csakfoci.hu.

A Tuttosport ugyanakkor hozzáteszi, egyáltalán nem biztos, hogy a Milan (vagy épp az ugyancsak érdeklődő Lazio és Arsenal) lesz a befutó a magyar válogatott ügyében: közel sem kizárt, hogy Szoboszlai végül „családon belül” vált csapatot, és az ugyancsak a Red Bull által támogatott RB Leipzig együttesében folytatja pályafutását (a szintén magyar nemzeti együttesben szereplő Gulácsi Péter és Willi Orban mellet − a szerk.).

Szoboszlai a napokban megerősítette az AC Milan érdeklődését, ám további részleteket nem közölt az ügyben.

További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.

Utánpótlássport - 62 sportág egy helyen az utanpotlassport.hu-n
További hírekért kattintson ide!

Utánpótlássport
2020.11.27 17:34:16

Utánpótlássport UP-info utanpotlassport.hu

Kocsis Evelin szalaggal rontott, aztán kiemelkedő buzogánygyakorlatával bejutott a ritmikus gimnasztikázók junior Eb-jének döntőjébe, melyben így három szerrel lesz érdekelt szombaton.

2020.10.25 16:41:16

Utánpótlássport K. B. utanpotlassport.hu

Az utánpótláskorú magyarok közül Özbas Szofi (63 kg) és Naji Dávid (60 kg) szerepelt legjobban a Budapesten rendezett olimpiai kvalifikációs dzsúdó Grand Slam-versenyen; előbbi a harmadik, utóbbi pedig az ötödik helyen zárt.

2020.09.10 09:09:16

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

Akadnak olyan edzők idehaza, akik úgy nevelik a jövő bajnokait, hogy közben maguk sem hagyták még abba az élsportot. Van közöttük olyan, aki a tokiói játékokra készül, van, aki válogatott-kerettag, egy másik szakember pedig már csak a sportág szeretete miatt áll edzésbe rendszeresen.

2020.09.03 09:09:16

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

Sokak voltak csalódottak az utánpótlás-világversenyek elhalasztása, törlése miatt. Összegyűjtöttük, három sikersportágunkban (kajak-kenu, úszás, vívás), kik lehettek volna az év nagy nyertesei.

2020.08.26 09:09:17

Utánpótlássport Munkatársainktól utanpotlassport.hu

Az utóbbi időben jól megfigyelhető tendencia, hogy a gyerekeket egyre fiatalabban igyekeznek „megkaparintani” az egyes sportágak. Összeállításunkban arra keressük a választ, hogy miképpen működik a népszerűsítés az egészen kicsik körében, és arra is, hogy a korai kezdés együtt jár-e nem kívánatos mellékhatásokkal.