Kézilabda: edzőtábor és felkészülési meccsek előtt a korosztályos fiúk

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2022.10.06. 13:49
Címkék
A lányok után vasárnap a korosztályos fiú kézilabda-válogatottak tagjai is edzőtáborba vonulnak, akik a jövő héten a nemzetközi porondon is megmutathatják a tudásukat.

A nyár végén korosztályváltáson áteső utánpótlás leányválogatottak szeptember végén találkoztak először a jelenlegi szezonban, míg az adott korosztályos periódusuk felénél tartó fiúk október 9-én kezdik meg az első őszi összetartást nemzeti színekben.találkoztak először a jelenlegi szezonban, míg az adott korosztályos periódusuk felénél tartó fiúk október 9-én kezdik meg az első őszi összetartást nemzeti színekben.

Az ifiválogatott Franciaországban lép pályára Forrás: MKSZ
Az ifiválogatott Franciaországban lép pályára Forrás: MKSZ

Az ifiválogatott Franciaországban lép pályára  •  Forrás: MKSZ

A NEKA beszámolója szerint a juniorkorú fiataloknak vasárnapSzentgotthárdon startol a felkészülés, amit anorvégok, a dánok, és a franciák elleni edzőmeccsek követnek.

Az ifiválogatott Gyálon fog találkozni a hét végén, akik az összetartást követően Franciaország felé veszik az irányt, hogy a nívós nemzetközi mezőnnyel induló Tiby-kupán szerepeljenek.

A serdülők szintén október 9-én kezdenek Siófokon, a balatoni edzőtábort pedig két, Szlovénia elleni mérkőzés fogja zárni.

További korosztályos híreinkKÉZILABDÁBANa sportági aloldalunkon.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik