Wimbledon: Marosiék párosa az 1. fordulóban búcsúzott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.30. 14:20
Az első fordulóban kikapott a Marosi Katalin, Ysaline Bonaventure magyar, belga női páros a wimbledoni GS-versenyen. Ellenfelük, egy orosz duó – Margarita Gaszparjan és Alekszandra Panova – 1:34 óra alatt 6:1, 4:6, 6:2-re győzve jutott tovább.

Megnyert adogatójátékukkal jól indult Marosiék számára a mérkőzés, ám utána zsinórban hat gémet buktak, így 27 perc alatt szetthátrányba kerültek. A második játszmában 2:0-ra megléptek viszont, majd 5:2-nél nagyon közel kerültek hátrányuk ledolgozásához, ám ahhoz végül csak nagy szenvedés és küzdelem árán jutottak hozzá. A második szett 40 percig tartott.

A harmadik játszma jóval rövidebb labdameneteket hozott; az döntött, hogy Marosiék 2:3-as állásnál elbukták a saját adogatásukat, és 2:4 után már nem volt számukra visszaút.

Az egyesben az első fordulót sikerrel leküzdő Babos Tímea – a második körben a világranglista első helyén álló Serena Wiliamsszel meccsel – női párosban negyedik kiemelt a francia Kristina Mladenovic oldalán. Első ellenfelük a selejtezőből főtáblára jutó Magda Linette, Mandy Minella (lengyel, luxemburgi) duó lesz.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik