Tenisz: Újra csúcsformában vagyok – Andy Murray

Vágólapra másolva!
2021.11.11. 10:22
null
Andy Murray jó erőben érzi magát (Fotó: AFP)
A háromszoros Grand Slam-bajnok Andy Murray azt mondta, újra fel tudja venni a versenyt a legjobbakkal, miután szerdán legyőzte az első helyen kiemelt Jannik Sinnert a stockholmi kemény pályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében.

 

„Kijelenthetem, hogy újra csúcsformában vagyok, és az elvesztett meccseimen is felveszem a tempót a legjobbakkal. Szóval vita lezárva” – jelentette ki a világranglista 143. helyére csúszott kétszeres olimpiai bajnok, akinek idén másodszor sikerült top 10-es ellenfelet legyőznie.

„Kemény mérkőzés volt, Jannik hihetetlenül jól üt hátulról, alighanem ez a legnagyobb győzelmem ebben a szezonban. Tudtam, hogy el fognak jönni ezek a sikerek előbb-utóbb, jövőre még sokkal eredményesebb tornákra számítok” – közölte a 34 éves exvilágelső, aki 2018-ban és 2019-ben is csípőműtéten esett át, és még a visszavonulás is megfordult a fejében.

Murray következő ellenfele az amerikai Tommy Paul lesz a svéd fővárosban, és ha a világranglista 52. helyezettjét is megveri, akkor két év után újra elődöntőt vívhat ATP-versenyen.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik