Vancouver 2010: Hoffmann Nóra majdnem elsírta magát az arénában

Amler Zoltán jelenti VancouverbőlAmler Zoltán jelenti Vancouverből
Vágólapra másolva!
2010.02.22. 06:53
Ugyan becsúszott néhány apró hiba (Zavozin Makszimé volt a „látványos"), mindazonáltal előadásával, szépségével szó szerint elkápráztatta a publikumot a magyar jégtánckettős az originál programok bemutatása alkalmával. A csárdás összességében remekül sikerült, a magyar virtus rendkívül tetszett a nézőknek, bizony, ha ők pontoztak volna, sokkal, sokkal előbbre volna párosunk.

„Csodálatos volt. Már amikor a bemelegítés alatt jégre léptünk, kis híján elsírtam magam, olyan elképesztő hangulat uralkodott az arénában – fogalmazott őszintén Hoffmann Nóra a Nemzeti Sportnak. – Valóban előfordult egy-két hiba, de elégedettek vagyunk, ahogy mondani szokták, soha rosszabbat. Remélem, a lelátón ülő Regőczy Krisztinának is tetszett, aki párjával anno szintén csárdás adott elő – fantasztikusan."

Nos, Nóra megnyugodhat, a Sallay Andrással a Lake Placid-i olimpián ezüstérmes, majd világbajnok kiválóságunk csettintett, tapsolt a produkció láttán! Nem vitás, érdemes erre a kettősre figyelni, előtte a jövő!

Az originál után egyébként a magyar páros a 14. helyen áll, vezet a Tessa Virtue, Scott Moir kanadai kettős. Folytatás magyar idő szerint kedd hajnalban, méghozzá a kűrrel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik