Több ezer futó, több ezer egyedi nemzetisport.hu cikk - ha a mesterséges intelligencia besegít

Telekom VivicittáTelekom Vivicittá
Vágólapra másolva!
2024.04.20. 08:00
A futó a Telekom Vivicittá nevű rendezvényen halad a cél felé.
Címkék
telekomvivicittahosvagyfutastudositasbeszamolosajatcikkroladszoladattuningAImestersegesintelligencia
Vajon a hétköznapi emberek sportteljesítményei nem érdemlik meg az elismerést? Szerintünk mindenkinek jár ez a figyelem, ha fejlődni szeretne, ha egyre jobb és jobb akar lenni! Épp ezért most mindenkiről saját nemzetisport.hu tudósítás készül, aki tesz egy lépést egy sportosabb és egészségesebb úton a hétvégi Telekom Vivicittá futóeseményen. És igen, ez azt jelenti, hogy a technológia segítségével több mint 7000, az aktivitásunkra jelentkezett futóról készül egy privát, publikussá tehető tudósítás!
Hosszú idő óta támogatja a Telekom a Vivicittá futóeseményt, ahol rengeteg hobbisportoló méretteti meg magát évről évre. És ők is fantasztikus eredményekre képesek! Nem a kenyai válogatotthoz képest - önmagukhoz képest.

Digitalizációval foglalkozó vállalatként minden évben valamilyen személyre szabott ajándékkal próbáltuk értékelni ezeket a teljesítményeket, legyen az a futáson készült fotó vagy videó, idén azonban emeltünk a téten: mindenkiről készül a nemzetisport.hu-ra egy olyan cikk, ami csak profi sportolókról szokott megjelenni.

Hiszen teljesen természetes, hogy a sportvilág alapvetően azokra a profikra figyel, akik századmásodpercek lefaragásával újabb és újabb világrekordokat döntenek. De nem szabad elfelejtenünk, hogy saját magához képest bárki képes lehet fantasztikus teljesítményekre!

A mesterséges intelligencia besegít

Akármilyen serények is persze a Nemzeti Sport kollégái, több ezer cikket még ők sem tudnak megírni néhány óra alatt. Ezen a ponton jön be a képbe a mesterséges intelligencia, ami megoldja nekünk ezt a feladatot: sok-sok adatból, nemzetisport.hu-stílusban tud megírni annyi cikket, amennyit kérünk tőle. De hogy lesz adatunk minden egyes futóról?

A legtöbb Vivicittá résztvevő részeredményei automatikusan bekerülnek futás közben egy rendszerbe, hiszen az útvonalon időmérő pontokon haladnak át a futók, így ezekre az információkra alapozhatjuk a tudósításokat.

Az AI többek között olyan adatokkal dolgozhat „cikkíráskor” mint az átlagtempó alakulása, a helyezés változása, vagy a többi azonos nemű futóhoz képest mért teljesítmény. Ennyi adatból már egy Nemzeti Sportos kolléga is jó cikket írhatna!

Személyre szabott elismerés

A cikkeket folyamatosan küldjük majd ki a résztvevőknek a célba érkezést követően, amit ők ezután publikussá tehetnek a nemzetisport.hu „Telekom Vivicittá” rovatában. Néhány kiemelt tudósítás pedig elérhető lesz itt, a nemzetisport.hu címoldalán is. Kövessétek figyelemmel nagy kísérletünket, ahol végre nem csak a profik kapnak profi elismerést a sportvilágban!
telekomvivicittahosvagyfutastudositasbeszamolosajatcikkroladszoladattuningAImestersegesintelligencia