Pór Károly
Pór Károly

Pór Károly megjelent írásai

Találatok száma: 606

Válogatott: Dzsudzsák összeborult Rossival – „Ezt az égiek is így akarták”

A Magyarország–Görögország (2–1) felkészülési mérkőzést követő sajtótájékoztatón a két szövetségi kapitány, Gustavo Poyet és Marco Rossi, valamint Dzsudzsák Balázs értékelt.

Eb 2024: az elemző szerint szenvedős meccsek várnak Rossi csapatára

Az Eb-selejtezők vasárnapi sorsolását követően egyöntetű a vélemény, hogy a magyar válogatott olyan ellenfeleket kapott – Szerbiát, Montenegrót, Bulgáriát és Litvániát –, amelyekkel szemben jó eséllyel pályázhat csoportja első két helyére, hogy pótselejtező nélkül juthasson ki a 2024-es, németországi Európa-bajnokságra. A Nemzetek Ligájában elért statisztikák is azt mutatják, Marco Rossi együttese esélyesnek tekinthető a továbbjutásra, de az InStat Sport elemzője, Kovács István figyelmeztet – olyan ellenfelek várnak a magyar válogatottra, amelyek ellen nem feltétlenül tudja majd az NL-ben tökéletesen működő taktikáját alkalmazni.

Kisvárda: Révész bemehet az öltözőbe, leülhet a padra – újra sportigazgató

Révész Attila hétfőn, a Kisvárda labdarúgócsapatának honlapján a klub sportigazgatójaként nyilatkozott arról, hogy a jövőben is a Török László, Erős Gábor kettős irányíthatja az NB I-es együttest. A sportvezető nyáron még arról beszélt, hogy a sportigazgatói feladatkört az új idényben már nem folytatja. Most azonban a Nemzeti Sport keddi megkeresésére elmondta, múlt héten új szerződést kötött és a szövetségnél is kiváltotta a szükséges engedélyt, így újra sportigazgatóként dolgozhat, igaz, nem teljesen ugyanazok lesznek a feladatai, mint korábban.