K. Zs.
K. Zs.

K. Zs. megjelent írásai

Találatok száma: 264

Vb 2022: 27 ország még álmodhat a továbbjutásról; kinek mi kell a nyolcaddöntőhöz?

Két csoportforduló után csupán három válogatott (Brazília, Franciaország, Portugália) érkezett meg a legjobb 16 közé a katari labdarúgó-világbajnokságon, és kettőről derült ki, hogy biztosan nem lesz nyolcaddöntős (Kanada, Katar), azaz 27 válogatottnak még van kisebb-nagyobb esélye a továbbjutásra. Mint ismert, pontazonosság esetén elsőként nem az egymás elleni eredmény, hanem a gólkülönbség rangsorol (részletesen lásd a cikk végén). Kinek milyen eredményre van szüksége? Nézzük!

Juventus: lemondott Agnelli elnök és a teljes vezetőség

Hétfő este lemondott a Juventus teljes elnöksége, beleértve Andrea Agnelli elnököt és Pavel Nedved alelnököt. Az érintettek a hivatalos közlemény szerint azért döntöttek így, mert úgy vélik: egy új összetételű vezető testület jobban tudja képviselni a labdarúgóklub érdekeit az ellene pénzügyi szabálytalanságok miatt hónapok óta zajló hatósági vizsgálat során.

Vb 2022: már-már brazilos az amerikai mérleg Anglia ellen

Mint beszámoltunk róla, nem hozott gólt Anglia és az Egyesült Államok péntek esti mérkőzése a katari labdarúgó-világbajnokságon. Íme, néhány statisztikai érdekesség a nullák világából!

Vb 2022: Hozzászoktunk ahhoz, hogy a győzelemért szenvedni kell – Bruno Fernandes

Mint beszámoltunk róla, Portugália a Ghána ellen aratott 3–2-es győzelemmel kezdett csütörtök este a katari labdarúgó-világbajnokságon. Íme, néhány gyorsértékelés portugál oldalról!

Vb 2022: a belgák beállították Brazília világbajnoki rekordját

Mint beszámoltunk róla, Belgium 1–0-ra legyőzte Kanadát a katari labdarúgó-világbajnokság szerdai játéknapján. Íme, néhány érdekesség a mérkőzésről!

Vb 2022: így zúzták szét a spanyolok Costa Ricát – videó

Mint beszámoltunk róla, Spanyolország 7–0-ra legyőzte Costa Ricát a katari labdarúgó-világbajnokság szerdai játéknapján. A FIFA hozzáférhetővé tette a mérkőzés összefoglalóját a hivatalos honlapján – íme, a gólok!