Sir Alex „ördögi” terveinek titkos főhadiszállása

Vágólapra másolva!
2013.03.30. 15:24
null
(Fotó: manutd.com)
Sir Alex Ferguson, az angol Premier League-ben hosszú hónapok óta listavezető Manchester United vezetőedzője nem akárhol végzi utolsó simításait az aktuális ellenfelek hadvezérei ellen szőtt stratégiai terveken (és fogadja őket a meccsek után), mint az Old Trafford Stadion gyomrának mélyén, az Álmok Színházának egy eldugott zugában található, féltve őrzött irodában, ahol az elmúlt húsz évben csak az igazán szerencséseknek volt lehetőségük a belépésre.

A skót mester a „vörös ördögök” sikereit napi szinten a klub carringtoni edzőközpontjában található irodájának íróasztala mellett kovácsolja, azonban a Man. United hazai mérkőzéseinek otthont adó Old Trafford Stadionban is van egy taktikai szentélye, ahova még az Old Trafford Múzeum és stadiontúra fizető vendégeit sem engedhetik be.

(Fotó: manutd.com)
(Fotó: manutd.com)

A hagyományok szerint Ferguson a kényelmes bőrkanapékkal, minden menedzseri igényt kielégítő multimédiával, illetve az elmaradhatatlan mini bárral ellátott főhadiszálláson látja vendégül és kínálja meg egy finom pohár borral, olykor egy drága szivarral az Old Traffordra érkező csapatok menedzsereit, illetve a különleges vendégeket, közeli barátokat és családtagokat. Itt fogadta többek között Kemény Dénest, a magyar pólóválogatottat három olimpiai aranyéremig vezető korábbi kapitányt, a Magyar Vízilabda Szövetség jelenlegi elnökét is.

(Fotó: manutd.com)
(Fotó: manutd.com)

Persze a társalgások témái nem csak a labdarúgás világa körül forognak, Sir Alex híresen rajong a lóversenyért, a filmekért és a politikáért is – az Álmok Színházának szivarfüstös titokszobájában ezekről is gyakran szó esik egy-egy finom ital mellett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik