Ezért olyan hangosak az angol kommentátorok - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.27. 09:38
A Carlsberg egészen egyedi reklámmal rukkolt elő. A dániai székhelyű sörfőző vállalat szerint olyan megnézni az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság egyik mérkőzését, mint egy 90 perces utazás a hullámvasúton, így elvitték a futballisták, a kommentátorokat, sőt, még a bírókat is a vidámparkba. A videót látva már értjük, miért ordibálnak annyit Marcel Desaillyék.

„A Premier League mérkőzései a legizgalmasabbak, és a legérzelmesebbek az egész világon. Ezt a hangulatot próbáltuk visszaadni az új reklámunkban” – nyilatkozta a Carlsberg egyik szóvivője, Tom Moradpour.

A készítők mindenre gondoltak, láthatunk a hullámvasúton fiatal futballistákat, bírókat, pályamunkásokat, szurkolókat, kommentátorokat, menedzsereket, sőt, még a játékosok csinos feleségei is feltűnnek.

A The Ride elnevezésű, kereken egyperces videó operatőre egyébként az az Ueli Steiger volt, aki a Holnapután, a Godzilla és az Austin Powers filmek készítésében is jelentős szerepet vállalt. Nem csoda hát, hogy a Carlsberg vezetői arra számítanak, hogy a januárban induló kampány belopja magát az angol szurkolók szívébe.

Azokra is gondoltunk persze, akik már nem bírják tovább, és egy igazi PL-játékost is szeretnének ezek után látni a hullámvasúton. Nekik itt van a Tottenham középpályása, Tom Carroll, aki Instagramjára töltötte fel vidámparki élményét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik