nemzetisport.hu 2013.07.17 18:24 Frissítve: 2014.11.13 01:29

Az MU-sztárok habzsolják az életet, Rooney meg szenved

Miközben az állítólagos sérülése miatt a carringtoni edzőközpontba száműzött Wayne Rooney feje felett röpködnek a húsosabbnál húsosabb – ám egyelőre – visszautasított ajánlatok, a Manchester United világ körüli turnén résztvevő labdarúgói épp a földgolyó másik végén, Sydneyben szemezgetnek a pihentetőbbnél pihentetőbb elfoglaltságok között, mielőtt szombaton megmérkőznek az ausztrál labdarúgó-bajnokság válogatottjával. Valamivel boldogabb ábrázattal érkezhetnek edzésre, mint tette azt a jó öreg és igen durcás Wayne a minap.

Rooney nem boldog. De mi lesz a sorsa? (Fotó: Daily Mail)

A „haknifelkészülés” kellős közepén járó manchesteri sztárok minden igényt kielégítő szabadprogramok között választhattak Sydneyben: egy kisebb társaság Patrick Evra vezetésével a világhírű Taronga állatkertbe látogatott el, ahol a francia balbekket egy zsiráf etetése közben fotózták le, illetve pár koalával is pózolt egyet.

Evra zsiráfot etetett, mindketten nagyon élvezték (Fotó: Daily Mail)
Érkezésekor még a koalák is felébredtek (Fotó: Daily Mail)

Mindeközben pár kilométerrel arrébb a Premier League gólkirálya, Robin van Persie biztos kezekben indult horgásztúrázni: a keret két kapusa, Ben Amos és Anders Lindegaard kísérte el.

Robin van Persie biztos kezekben (Fotó: Daily Mail)
MU-horgászok a fedélzeten (Fotó: Daily Mail)
Van Persie Némó nyomában (Fotó: Daily Mail)

Egy újabb klikk az állatkert és a halvadászat helyett maradt inkább a zöld gyepnél, de nem lábbal, hanem ütővel kergette a labdát. Michael Carrick, Phil Neville, Ryan Giggs és Johnny Evans golfozni ment, s meglepetésre a korábbi MU-csatár, Dwight Yorke is csatlakozott hozzájuk.

Michael Carrick és Johnny Evans az immáron edzőként dolgozó Ryan Giggs és Phil Neville társaságában ütötte el az időt a golfpályán (Fotó: Daily Mail)
Phil Jones és Dwight Yorke is megjelent a gyepen (Fotó: Daily Mail)
2020.12.28 21:55:06

Sportszelep B. L.

Hulk volt feleségének az unokahúgát vette el • Szexi német futó hívta ki Hummelst • Hamilton exe 42 évesen is bomba formában.

2020.10.06 18:02:11

Sportszelep K. D.

Alica Schmidt a német válogatott ikonját hívta kis egy futóversenyre.

2020.09.20 17:50:56

Sportszelep nemzetisport.hu

Donny van de Beek és Estelle Bergkamp több mint egy éve alkot egy párt.

2020.09.11 13:12:20

Sportszelep nemzetisport.hu

Újabb fotósorozattal bizonyította, hogy jól érzi magát a kamerák előtt.

2020.08.20 17:22:24

Sportszelep H. D.

A francia utánpótlás-válogatott kapus és az influenszer hivatalosan is egy párt alkot.