Real: az exjátékos odaszólt a klubnak Jovics kapcsán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.07. 15:11
null
Mijatovics szerint Jovicsnak szüksége van némi időre a beilleszkedéshez (Fotó: AFP)
Mint ismert, a Real Madrid hivatalosan is bejelentette Luka Jovics szerződtetését. A Frankfurttól érkező támadó hat évre írt alá a spanyol fővárosban – ám úgy tűnik, nem mindenki örül az átigazolásnak.


A királyi gárdánál korábban három évig futballozó korábbi futballista, Predrag Mijatovics nem biztos abban, hogy a Real Madrid jól döntött az átigazolás kapcsán.

„Cseréket igazolunk. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy Zidane ismeri Jovicsot, a franciának rengeteg dolga lesz” – mondta Mijatovics a Cadena SER spanyol rádióállomás El Larguero nevű műsorában, de hozzátette, szurkol a 21 éves játékosnak.

„Ismerem Jovicsot, igazi gólvágó. Fiatal, így időt kell neki adnunk, hogy beilleszkedjen, de nagyon hasznos futballista lehet. Azt viszont ne várjuk el, hogy az első idényében húsz gólt szerez.”

Luka Jovics remek idényt futott, 48 tétmérkőzésen 27 gólt és hét gólpasszt jegyzett az Eintracht színeiben. Ősszel a Fortuna Düsseldorf ellen mesterötöst jegyzett – mindezzel pedig több európai élcsapat figyelmét is felkeltette. Az Eintracht Frankfurt áprilisban jelentette be, hogy élt opciós jogával, és kölcsön után végleg megszerezte a Benficától a szerb támadót (a hírek szerint 7 millió euróért), aki 2025 nyaráig írt alá, ám néhány napja a Real Madrid bejelentette az érkezését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik