H. D. 2020.05.31 15:32 Frissítve: 2020.05.31 15:48

La Liga: Ronaldo elmondta, kiknek a játékát élvezi a legjobban

Ronaldo az As spanyol sportnapilapnál tett látogatása során elárulta, hogy jelenleg melyik az az öt labdarúgó, akinek a legjobban élvezi a játékát.

Ronaldo szerint klubja, a Valladolid öt éven belül a Bajnokok Ligájáért küzd majd (Fotó: AFP)

 

Ronaldo a pályafutása alatt nagyon sok szurkolót szórakoztatott a játékával, ezért az As szerkesztőségében tett látogatása során arról kérdezték, hogy ő jelenleg kiknek élvezi a legjobban a játékát.

„Természetesen Messinek. Ő az első számú, legalább 20-30 évnek el kell telnie, hogy hasonlóan nagy tehetséget láthassunk. Továbbá Szalah, Hazard és Neymar játékát is szeretem nézni, és ott van még Mbappé is”mondta Ronaldo.

A kétszeres világbajnok és kétszeres aranylabdás excsatárt arról is kérdezték, hogy mit szól ahhoz, hogy Mbappét sokan hozzá hasonlítják.

„Sokan azt mondják, hogy hasonlít rám. Nagyon gyors, jól fejezi be a támadásokat, nagyszerű megmozdulásai vannak, mindkét lábával remek. Vannak hasonlóságok, de nem szeretem az összehasonlításokat, különösen ha két különböző érában játszó játékost akarnak összemérni…”

Ronaldo arról is beszélt, hogy szerinte a spanyol La Liga hol helyezkedik el a sokak által a világ legjobb bajnokságának tartott angol Premier League-hez képest.

„Nem mondanám, hogy a Premier League egyértelműen jobb a miénknél. Talán a kluboknak több bevétele van a televíziós közvetítési jogokból, de a jobb játékosok, legalábbis többségében Spanyolországban vannak.”

A Real Valladolid elnökeként és tulajdonosaként arról is beszélt, hogy szerinte a jelenleg a La Ligában a kiesés elől menekülő klubja öt éven belül a Bajnokok Ligája-indulást érő helyekre is esélyes lesz. Jelenleg egy erős csapat kialakításán dolgoznak, továbbá a stadion felújítása és az akadémia megreformálása is tervben van a Valladolidnál.

2021.09.18 00:30:26

Spanyol labdarúgás CSILLAG PÉTER

A farmernadrágos fantomról szól ez a cikk: a csata szó szerint láthatatlan főszereplőjéről.

2021.09.13 19:45:19

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

A katalán klub ifjú középpályása már most annyit ér, mint a Barcától nyáron távozó Lionel Messi...

2021.09.12 19:49:01

Spanyol labdarúgás BALÁZS DÁVID

A francia támadó triplázott, míg a debütáló Camavinga hat perc alatt volt eredményes.

2021.09.03 13:45:22

Spanyol labdarúgás CSELŐTEI MÁRK

Az európai topligák közül a spanyol élvonalban költötték a legkevesebb pénzt átigazolásokra a lezárult transzferiődszakban.

2021.09.01 23:50:33

Spanyol labdarúgás CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Azt nem mondom, hogy ez valamiféle mesterterv része lett volna, részben mert Messi könnyei – legalább – őszintének tűntek, részben mert al-Kelaifi talán mégsem akkora sakkjátékos, hogy a Barca teljes ledarálása árán jusson hozzá a koronagyémánthoz.