La Liga: a Barcelona igazolt a hajrában, Zijes Londonban marad – hivatalos

Vágólapra másolva!
2023.02.01. 08:31
null
Araújo a Barcelonát erősíti a jövőben (Fotó: Getty Images)
A Barcelona kölcsönvette a Los Angeles Galaxy játékosát, Julián Araújót, míg a Chelsea marokkói válogatott támadóját, Hakim Zijest a Paris Saint-Germainhez vette volna szintén kölcsön, de az átigazolás végül meghiúsult.

 

A Goal információi szerint vásárlási opciót is kap a katalán csapat, 6 millió euró és a következő átigazolási díj 20 százalékának átadásáért véglegesíthetik a 21 éves Julián Araújo átigazolását a nyáron. A mexikói játékos az elmúlt idényben 40 mérkőzésen lépett pályára az LA Galaxy színeiben.

Az átigazolási időszak utolsó perceiben úgy tűnt, Hakim Zijes kölcsönben a PSG-hez igazol a Chelsea-től, azonban a londoni klub nem tudta a határidőt megelőzően benyújtani a szükséges dokumentumokat a transzfer véglegesítéséhez.

A katari vébén parádésan játszó marokkói válogatott támadó a londoniaknál létszámfelettivé vált, ezért mindenképp Párizsba szeretett volna szerződni. A szélső keddi napot a PSG székházában töltötte, ám a L'Equipe szerint a londoni klub késlekedése mellett a Francia Labdarúgó Liga (LFP) számítógépes rendszere is összeomlott. Ugyan a párizsi klub fellebbezéshez szeretne folyamodni, Zijes valószínűleg a Chelsea játékosa marad.

Hasonló probléma ütötte fel a fejét a „kékek” kapcsán Omari Hutchinson esetében is. A fiatal játékos a West Bromwich Albionhoz került volna kölcsönbe, azonban a klub itt sem küldte el a szükséges dokumentumokat időben. Enzo Fernández átigazolását látva elfoglaltak lehettek a londoni vezetők.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik