Gyász: tragikus hirtelenséggel elhunyt a Barca korábbi kapusa

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.05.22. 17:27
null
Francesc Arnau korábban az FC Barcelonánál és a Málagánál is megfordult (Fotó: AFP)
Életének 47. évében elhunyt Francesc Arnau, az FC Barcelona és a Málaga korábbi kapusa, a Real Oviedo sportigazgatója – erősítette meg a másodosztályú klub hivatalos Twitter-oldalán. A La Nueva Espana értesülése szerint a korábbi kapust az oviedói vasútállomás sínjeinél találták holtan szombat délelőtt.

 

A spanyol újság szerint a kapus péntek kora délután még részt vett a Real Oviedo vezetőségi megbeszélésén, majd több játékos ügynökével is beszélt telefonon. Halálának oka egyelőre ismeretlen.

Francesc Arnau 1998 és 2001 között a Barcelona futballistája volt, majd Málagába igazolt, ahol tíz évet húzott le. Az U21-es válogatottban is bemutatkozhatott, a felnőttek között azonban nem kapott szerepet. 2019 óta a Real Oviedo sportigazgatója volt Joaquín del Olmót és Michut váltva. Az elmúlt hónapokban ráadásul olyan sajtóhírek is megjelentek, miszerint Joan Laporta, a Barcelona új elnöke rá is számítana a katalán együttes szakmai stábjában.

Az FC Barcelona a hírt követően háromnapos gyászt hirdetett, valamint az Eibar elleni maitalálkozón fekete karszalagban lép pályára az együttes.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik