nemzetisport.hu
2016.06.01 09:50

Betis: „Mindenre nyitott vagyok” – Van der Vaart a jövőjéről

Rafael van der Vaart, a spanyol élvonalbeli Betis Ferencvárossal szóba hozott holland labdarúgója elmondta, rendszeres játéklehetőségre vágyik.

 

Mint ismert, a Nemzeti Sport Online külföldi forrásokból megtudta, hogy bár valóban volt egyeztetés a középpályással, egyelőre nem valószínű, hogy a Fradihoz szerződne, mert a magyar klub megközelítőleg sem tudna olyan fizetést biztosítani neki, mint a Betis, amelynél 1.2 millió eurót kap évente.

„Egyértelműen nincs még vége a játékos-pályafutásomnak – idézi a Voetbal International Van der Vaartot, aki a Betisben csupán kilenc tétmeccsen játszott a 2015–2016-os szezonban. – Amíg bírok, játszani akarok. Hallottam a pletykákat, hogy nincs rendben az erőnlétem és rendszeresen megsérülök, de ez nem igaz. Voltak gondok a bokámmal, de rendbe jöttem, és mindent megtettem, hogy játszhassak. Nem tudom, miért nem kaptam több esélyt.”

A 33 éves középpályás tavaly visszatérhetett volna nevelőklubjához, az Ajaxhoz, de a Betist választotta.

„Nem tudom, valaha játszok-e még az Ajaxban, de kétségkívül jó lenne. Futballozni akarok, ez a legfontosabb. Mindenre nyitott vagyok. Az se érdekel, ha a másodosztályban játszok, amíg rendszeresen pályán lehetek. Anyai ágon félig spanyol vagyok, ezért igazoltam a Betishez, amelynek ígéretes tervei voltak, a stadion pedig hétről hétre megtelik. Ráadásul a holland válogatottba is vissza akartam kerülni. A Betis nagyszerű klub, egyeztetünk a jövőről.”

A Ferencvárossal hírbe hozott holland játékos a Varagidsnek azt is elmondta, lehet, marad a Betisben.

„Nem vagyok olyan típus, aki évekig nem csinál semmit, és csak számolja a pénzét. Nem ideális a helyzetem, remélem, hamar megoldást találunk. Ha a nyáron nem lesz ajánlatom más klubtól, akkor maradok a Betisben, még két évig érvényes szerződésem van.”

2023.09.21 23:28:30

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Brit-szigetekről érkezett három legutóbbi világsztár, Michael Owen, David Beckham és Gareth Bale talán egyike sem találta meg ilyen gyorsan a közönség szívéhez vezető utat, ennyire egyöntetű elfogadottságnak pedig meglehet, egész itteni karrierjük alatt nem örülhettek, mint Jude Bellingham hat tétmérkőzést követően.

2023.09.17 13:17:04

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Korán vezetést szereztek a vendégek, de a madridiak a második félidőben kétszer is betaláltak, így továbbra is hibátlanok.

2023.09.16 19:54:03

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A Barcelona remekül használta ki a helyzeteit, a sevillai csapat kevés ellenállást tanúsított.

2023.08.13 08:45:38

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Sorozatban negyedik alkalommal sem tudtak kapuba találni a katalánok a Getafe otthonában.

2023.08.12 13:40:07

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Jude Bellingham góllal debütált, a „királyi gárda” pedig az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát Bilbaóban.