Barcelona: újabb sérülések, Pedri járt rosszabbul

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.02.27. 23:06
null
Pedrinek a bal vádlija sérült meg (Fotó: Getty Images)
Pedri és Ronald Araújo is megsérült az FC Barcelona labdarúgócsapatában a Sevilla elleni (2–0) szombati spanyol bajnoki mérkőzésen.


A 18 éves középpályásnak a bal vádlija sérült meg a találkozó második félidejében, emiatt a 71. percben le kellett cserélni – a még nála is fiatalabb Ilaix Moriba állt be a helyére –, és amint az az Esport3 katalán televízióadó felvételéből kiderül, a hotelhez visszaérkezve nem tudott ránehezedni a lábára.


A tehetséges futballistára vasárnap további vizsgálatok várnak, de az AS információi szerint két-három hétre dőlt ki a sorból – ebben az esetben nemcsak a Sevilla elleni Király-kupa-elődöntő szerdai visszavágójáról, hanem a Paris Saint-Germain elleni BL-párharc második meccséről is lemaradna.

Ami Ronald Araújót illeti: a 21 éves uruguayi középhátvéd bokasérüléséből felépülve a második félidő közepén állt be Gerard Piqué helyére, ám nem sokkal később rásérült a bal lábára. Ő azonban nem járt olyan rosszul, mint Pedri, mert a hírek szerint a jövő szerdai kupamérkőzésre újra bevethető állapotba kerül.

SPANYOL LA LIGA
25. FORDULÓ

Sevilla–Barcelona 0–2 (O. Dembélé 29., Messi 85.) – BŐVEBBEN ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik