Barcelona: maradni akar a védő – felbonthatják a szerződését

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.08.18. 13:11
null
Umtiti távozása biztosnak tűnik, de kérdés, hogyan távozik (Fotó: Getty Images)
Először áprilisban számoltunk be arról, hogy Samuel Umtititől megválna az FC Barcelona, egy hónappal később pedig arról írtunk, hogy a Liverpoollal szóba hozták őt. Most a katalán Sport arról cikkezett, hogy a francia védővel a legvégső esetben szerződést bonthat Ronald Koeman együttese.

 

Mint ismert, a Barcelonának anyagi nehézségei vannak, ezért szeretné csökkenteni a kiadásait. Ennek „áldozatául eshet” Samuel Umtiti is, akire nem tart igényt a Barca. A francia válogatott védő viszont nem akar távozni.

A katalán Sport szerint emiatt pedig igen frusztráltak Barcelonában, ahol drasztikus lépésre készülnek. Abban az esetben, ha Umtiti nem megy el a nyáron, Ronald Koemanék felbonthatják a szerződését.

A 27 éves francia védő állítólag még kért egy utolsó esélyt a bizonyításra az előszezonra, amellyel kapcsolatban azt ígérte, ha nem tud jó benyomást kelteni, akkor önként távozik. Nos, a nyári felkészülési időszakban Koemant nem igazán sikerült meggyőznie, a játékos azonban még mindig Barcelonában van, nem akar elmenni, így a katalán csapat – ha nem tudja meggyőzni őt a napokban a távozásról – kész egyoldalúan felbontani a szerződését, még ha ez jogi lépéseket is vonna maga után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik