Barcelona: hiába a nagy gól, Rivaldót is felbosszantotta Coutinho

Vágólapra másolva!
2019.04.19. 14:59
null
Coutinho gólöröme – Rivaldo szerint – nem volt szerencsés (Fotó: AFP)
Nem csitulnak a kedélyek Philippe Coutinho körül. Mint beszámoltunk róla, a Barcelona 3–0-ra legyőzte és így magabiztosan búcsúztatta a Manchester Unitedot a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A katalán együttes harmadik gólját a brazil középpályás szerezte, aki ezt követően fülét befogva, szemét becsukva „ünnepelt”, így üzenve az őt kritizáló drukkereknek. 

„Nem volt egy szerencsés gesztus. Remek gólt lőtt, de akkor sem jó hasonlóan viselkedni a szurkolókkal. A drukkerek azért kritizálják, mert tudják, még ennél is több van benne. Nem tudom, mi történhetett vele a héten, hogy mit olvasott az újságokban vagy mit látott a tévében. De ilyenkor menni kell tovább, és a következő meccsre és gólokra koncentrálni” – fogalmazott Rivaldo, elítélve Coutinho tettét.

A most 26 éves brazil 2018 januárjában igazolt a Liverpooltól a Barcelonához, a katalán együttes rekordösszeget, 135 millió eurót fizetett ki a játékjogáért. Coutinho azóta 69 mérkőzésen lépett pályára és 21 gólt szerzett ezeken. A folyamatos jó teljesítménnyel ugyanakkor adós maradt, ezért pedig a katalán sajtó és a szurkolók egyaránt kikezdték.


Coutinho az Instagramon reagált a „viharra”, elismerve, valóban a kritikusainak üzent a gólörömével.

„Sosem szabad meghallani azokat az embereket, akik demotiválóak számunkra; a mondandójuk csak eltereli a koncentrációnkat a célról" – fogalmazott a brazil.

Coutinho mellett kiálltak csapattársai, Sergio Busquets és Clément Lenglet is úgy fogalmazott, nem a gólöröm, hanem a találat és a középpályás teljesítménye kellene, hogy a középpontban legyen.

Utóbbiakban pedig nem lehet kivetnivalót találni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik