Barcelona: ha nem is Neymar, de egy fiatal visszatért a PSG-től

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.07.13. 07:18
null
Kays Ruiz-Atil visszatért a nevelőklubjához (Fotó: FC Barcelona)
Visszatért az FC Barcelona labdarúgócsapatához Kays Ruiz-Atil, akinek a nyáron lejárt a szerződése a Paris Saint-Germainnél.

 

A francia-marokkói középpályás három plusz két idényre szóló szerződést kötött a katalán klubbal, melynél eleinte a második számú csapatnál számítanak rá. Kivásárlási árát 50 millió euróban állapították meg, de ha felkerül a felnőttek közé, akkor ez az összeg automatikusan 100 millióra emelkedik.

A 18 éves középpályás 2009 és 2015 között a La Masián nevelkedett, utána igazolt a PSG-hez, melynek első csapatában tavaly szeptemberben mutatkozott be, és összesen hét bajnokin lépett pályára a felnőtteknél.

A Barcelona a B-együttesébe szerződtette Yusuf Demirt is, aki a Rapid Wientől érkezett. A 18 éves támadót 500 ezer euróért, 10 millió eurós vásárlási opcióval vette kölcsön egy szezonra a katalán egylet. A már az osztrák felnőttválogatottban is bemutatkozó játékos az előző idényben 32 tétmeccsen kilenc gólt szerzett a bécsi csapatban. Hazájában az „osztrák Messinek” tartják.

 

 


 


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik