Barcelona: érdekes videó Shakirával, a szurkolók kiakadtak

Vágólapra másolva!
2019.11.22. 09:46
Nem sok szurkoló tetszését nyerte el az FC Barcelona labdarúgócsapatának nemrég megosztott videója a közösségi médiában. A katalánok a hamarosan megjelenő, Matchday nevű filmet reklámozták, amely bepillantást enged majd a Barcánál a kulisszák mögé. A videóban viszont Gerard Piqué kedvese, Shakira és a pár gyermekei láthatók, amint átélik a Liverpool elleni elődöntő kínos visszavágójának döntő pillanatait, ezen pedig sokan felháborodtak.

Nyilvánvalóan sokan emlékeznek még a májusban történtekre: a Barcelona odahaza kiharcolt háromgólos előnyről bukott a Bajnokok Ligája elődöntőjében, a Liverpool az Anfield Roadon négy gólt rámolt be Marc-André ter Stegen kapujába.

A Barcelona a jelek szerint a dokumentumfilmben azt is megmutatja, hogyan élte meg Shakira Divock Origi Pool-továbbjutást jelentő gólját – ez azonban sok rajongóban ellenérzést váltott ki. Több hozzászóló „csak” cikinek tartja, hogy ezt közzétették a katalánok, ám olyan is akadt, aki szerint a vezetőség ezzel lejáratta a klubot. négy gólt rámolt be Marc-André ter Stegen kapujába.

A Barcelona a jelek szerint a dokumentumfilmben azt is megmutatja, hogyan élte meg Shakira Divock Origi Pool-továbbjutást jelentő gólját – ez azonban sok rajongóban ellenérzést váltott ki. Több hozzászóló „csak” cikinek tartja, hogy ezt közzétették a katalánok, ám olyan is akadt, aki szerint a vezetőség ezzel lejáratta a klubot.

 

FC Barcelona on Twitter

MATCHDAY Only days to go @RakutenTV https://t.co/nTqqc061SD



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik