Barcelona: Elismerem, az én hibám volt - Gerardo Martino

Vágólapra másolva!
2014.08.15. 11:40
null
Martino hibásnak érzi magát a katalánok rossz szériája miatt (Fotó: Reuters)
Gerardo Martino, az argentin labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya elmondta, a Barcelonánál töltött időszakra nem szívesen emlékszik vissza, mivel hibásnak érzi magát a katalánok rossz szereplése miatt.

 

Mint ismert, az Argentin Labdarúgó-szövetség korábban bejelentette, hogy a Barcelona korábbi vezetőedzője, Gerardo Martino váltja a világbajnokság után távozó Alejandro Sabellát a szövetségi kapitányi poszton. Az argentin szakember most elmondta, úgy érzi, miatta botladozott a katalán együttes.

„Elismerem, mindig is úgy gondoltam, hogy én vagyok a hibás, felelősnek érzem magam a Barcelona rossz szereplése miatt. Azért mentünk Spanyolországba, hogy csapatot építsünk, ez nem jött össze, sajnálom" – mondta Martino a válogatott sajtótájékoztatóján, ahol természetesen az argentinokkal végzett munkájáról is beszélt.

„Nagyon fontos, hogy folyamatosan kapcsolatban legyek a játékosaimmal, minél jobban megismerem őket, annál egyszerűbb lesz a dolgom. Lionel Messinek hasonló szerepe lesz a válogatottban is, mint a Barcában. A világ legjobbja, így a felelősséget is el kell tudnia viselni, ami ezzel jár" – mondta az argentin szövetségi kapitány.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik