Barca: Villa újra elhagyta a kórházat, de még nem játszhat

Vágólapra másolva!
2013.02.15. 12:27
A Barcelona labdarúgócsapata a hivatalos oldalán jelentette be, hogy támadója, David Villa pénteken újra hazamehetett, miután a héten már másodszorra kellett beszállítani a helyi kórházba veseproblémái miatt. A hétvégi, Granada elleni mérkőzést biztosan ki kell hagynia.

Mint arról korábban beszámoltunk, David Villa a barcelonai kórházba került a veseköve miatt, majd kedden az orvosok döntésére kiengedték. Csütörtökön ennek ellenére újra be kellett szállítani, miután a fájdalmai ismét jelentkeztek. A spanyol támadó pénteken végleg elhagyhatta a kórházat, azonban a szombati granadai találkozón még biztosan nem léphet pályára.

Azt még nem tudni, hogy Villa a február 20-i, Milan elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen játszhat-e . Mint arról korábban beszámoltunk, David Villa a barcelonai kórházba került a veseköve miatt, majd kedden az orvosok döntésére kiengedték. Csütörtökön ennek ellenére újra be kellett szállítani, miután a fájdalmai ismét jelentkeztek. A spanyol támadó pénteken végleg elhagyhatta a kórházat, azonban a szombati granadai találkozón még biztosan nem léphet pályára.

Azt még nem tudni, hogy Villa a február 20-i, Milan elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen játszhat-e .

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik