Barca: Luis Enrique jobb munkát fog végezni, mint én - Guardiola

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.04. 14:13
A Barcelona korábbi, a Bayern München jelenlegi vezetőedzője, Pep Guardiola a spanyol Sportnak adott nyilatkozatában úgy vélekedett, hogy Luis Enrique még nála is sikeresebb munkát végez majd a katalánok élén.

A Barcelonát 2008 és 2012 között irányító Guardiola tizennégy trófeát nyert nevelőcsapatával, de korábbi klubtársa szerinte még az ő sikereit is túlszárnyalja.

„Természetesen felveheti velem a versenyt, úgy gondolom, nagyon magas szintet képvisel majd. Jobb munkát fog végezni, mint én – vélekedett Guardiola. – Fontos, hogy a Barcelona visszanyerje az identitását, és abban a stílusban játsszon, ahogy az emberek megszokták. Szerintem Luis Enrique irányításával rátalálnak a helyes útra.”

A korábban a katalánok B-csapatát, valamint a Romát és a Celta Vigót is irányító szakemberről José Mourinho is jó véleménnyel volt, aki a Barcelona másodedzőjeként dolgozott együtt Luis Enriquével.

„Elképesztő személyiség, ám nem találkoztam vele, amióta távoztam a Barcától. Nagyon kedvelem, fantasztikus ember. Remélem, hogy edzőként megtalálja a számításait” – mondta a Chelsea menedzsere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik