Barcelona: jobbhátvéd érkezhet, ha mégis igazolhatnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.05. 19:24
Ha a Barcelona mégis igazolhat futballistát a téli átigazolási időszakban, akkor jobbhátvédet szeretne vásárolni – állítja a Mundo Deportivo spanyol sportnapilap. A FIFA szabályait több fiatalkorú labdarúgó szerződtetésekor megszegő katalánok képviselőit pénteken Svájcban meghallgatta a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS), amely két héten belül, tehát még az idén dönt az ügyben.

Amennyiben a Barcelona büntetését eltörlik vagy enyhítik, a klub állítólag jobbhátvédet szeretne vásárolni januárban, ami Douglas teljesítményét látva nem meglepő. A Sao Paulótól megvásárolt brazil védő eddig két mérkőzésen jutott szóhoz a Barcában, de máris a kritikák kereszttüzébe került, mert a Málaga elleni bajnokin és a Huesca elleni Király-kupa-találkozón is nagyon bizonytalanul futballozott.

Éppen ezért a katalánok a Mundo Deportivo értesülései szerint újabb jobbhátvéd szerződtetését tervezik. A kiszemeltek között szerepel a Granada kameruni védője, Allan Nyom és a Valencia portugál bekkje, Joao Pereira. A két játékos nem a fineszes megmozdulásairól híres, ellenben mind a ketten kőkemények, biztos, hogy új színt vinnének a Barca játékába. Érkezésüket elősegítheti, hogy Martín Montoya menedzsere ismételten kijelentette, száz százalék, hogy ügyfele a télen klubot vált, ugyanis Dani Alves és Douglas mögött esélye sincs bekerülni a csapatba.

A mellőzött spanyol korosztályos válogatott hátvédért állítólag a Bayer Leverkusen, az Inter és egy angol klub tett ajánlatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik