nemzetisport.hu
2017.08.13 11:58 Frissítve: 2017.08.13 12:17

Barca: elég az alkudozásból, 120 milliós klasszis az új célpont?

Angol és spanyol sajtóhírek szerint az FC Barcelona labdarúgócsapatának elege lett abból, hogy egyik kiszemelttel sem tud megállapodni, így új célpont felé fordultak a katalánok!

 

Mióta Neymar búcsút intett Barcelonának, téma a gránátvörös-kékek háza táján, hogy ki pótolhatja a brazil klasszist.

Eddig a Liverpool sztárja, Philippe Coutinho, valamint a Dortmund fiatal csillaga, Ousmane Dembélé tűnt a befutónak, ám nagyon úgy néz ki, egyik csapattal sem tud megegyezni időben a Barca.

Angol és spanyol sajtóhírek szerint kezd elegük lenni a katalánoknak a vég nélküli alkudozásból, és szeretnének egy igazi sztárt igazolni, méghozzá minél gyorsabban.

Épp ezért rákérdeztek a Chelsea-nél, mennyiért engednék el Eden Hazard-t. A válasz a diariogol.com beszámolója szerint meglepően gyorsan jött: 120 millió euróért hajlandóak megválni a belgától a „kékek”.

A hírek szerint jelenleg az a téma, sikerül-e bevonni az átigazolásba a Barcelona játékosát, Sergi Robertót, a londoniak ugyanis szívesen látnák a spanyolt.

Az egyetlen ember, akivel még meg kell állapodni, az Eden Hazard. Ha a Chelsea klasszisa bólint, egy pillanat alatt felgyorsulhatnak az események…

Azt azonban érdemes hozzátenni, a belga egyelőre csak a C-terv, és a Barcelonánál még mindig jobban örülnének Dembélé vagy Coutinho érkezésének. Ha ott esetleg változás áll be, azonnal háttérbe szorul Hazard.

2023.12.03 20:31:18

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Tovább nyúlik az Atlético barcelonai nyeretlenségi sorozata, a Barcelona zárkózott az élen állókhoz.

2023.11.11 20:22:54

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Rodrygo csúcsformában játszott, de a mérkőzés és az egész bajnokság egyik legkülönlegesebb gólját Vinícius Júnior szerezte.

2023.11.09 17:14:40

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Diego Simeonét nem egyszerű győzni akarás jellemezte, illetve jellemzi most is, hanem egy azzal határos, beteges kényszer. Olyan ember, akit a saját tábora imád, a riválisokban viszont zsigeri gyűlöletet ébreszt. A sajátjai szemében elkötelezett, bátor és hős, a riválisokéban túlbuzgó, mocskos és kegyetlen, aki, ha kell, szemet szúr ki, vagy övön aluli ütést visz be, ha a bíró nem figyel oda.

2023.11.06 16:13:38

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Az előző idényben a spanyol élvonal legjobbjának választották, és az őszt is kirobbanó formában kezdte.

2023.11.03 22:06:12

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu