Barca: „A PSG megpróbált kiszúrni a katalánokkal”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.24. 11:36
Franklin Mala, Jean Michaël Seri ügynöke érdekes részletet árult el a Ligue 1-ben szereplő Nice futballistájával kapcsolatban.

Mint arról beszámoltunk, a Barcelonánál Neymar távozása után lázas keresésbe kezdtek, hogy megerősítsék a csapatot – erre az egyik kiszemelt Jean Michaël Seri, a francia élvonalban szereplő Nice 26 esztendős, 14-szeres elefántcsontparti válogatott középpályása.Jean Michaël Seri, a francia élvonalban szereplő Nice 26 esztendős, 14-szeres elefántcsontparti válogatott középpályása.

Noha a katalánok a legfrissebb hírek szerint lemondtak Seri megszerzéséről, a játékos ügynöke érdekes részletet árult el, melyből kiderül, korántsem ért véget a Paris Saint-Germain és a Barcelona közti „háború”, és a felek ott próbálnak egymás alá tenni, ahol lehetőségük adódik.

„Három nappal ezelőtt a PSG is megkeresett. A klub bepróbálkozott, hogy ezzel is kiszúrjon a Barcával” – mondta el Franklin Mala, hozzátéve, a katalánok tisztában vannak Seri képességeivel, a Barcelona szerdán tárgyalt is a Nice vezetőségével, és mint az ügynök elmondta, szerinte közel lehet a megállapodás a játékos váltása kapcsán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik