M. D. 2021.07.19 20:31 Frissítve: 2021.07.19 20:52

Atlético: az elnök sejtelmesen fogalmazott Griezmannról

Sejtelmesen fogalmazott Antoine Griezmann esetleges visszatéréséről Enrique Cerezo, az Atlético Madrid elnöke, aki azt mondta, senki sem tudja még, milyen eredménnyel zárulnak az FC Barcelonával folyó tárgyalások.

 

Griezmann és Cerezo 2014-ben (Fotó: AFP, archív)

 

A francia támadó abban az esetben térhetne vissza az Atléticóhoz, ha a katalánok elcserélnék őt Saúlra a fővárosi klubbal. Erre az elmúlt napok információi alapján abszolút reális esély mutatkozott, a Mundo Deportivo legfrissebb értesülései szerint azonban megakadtak a tárgyalások a felek között, és a Barcánál most már inkább abban gondolkodnak, hogy Griezmannt a Premier League-be adják el. Mindezek ellenére Cerezo titokzatosan nyilatkozott.

„A futballban bármi lehetséges. Senki sem tudja még, milyen eredménnyel zárulnak a tárgyalások. Nagyon kellemes meglepetés lenne a visszatérése. Hamarosan okosabbak leszünk” – mondta Griezmannról az Atlético első embere a Deportes Cuatrónak.

A 30 éves támadó örömmel igazolna újra az Atléticóhoz, és Diego Simeone is tárt karokkal várja őt, de a madridi együttes nem fog semmilyen őrültségbe belemenni, mert a megállapodás a Barcának lenne fontosabb: a katalán klub szeretne a kiadásain csökkenteni azzal, hogy megszabadul Griezmanntól és az ő csillagászati fizetésétől.

Szóba került még az is, hogy Saúl helyett (vagy mellett) Joao Félix, Mario Hermoso vagy Renan Lodi kerül a Camp Nouba a világbajnok labdarúgóért cserébe, de ezek – legfőképpen a Barca anyagi helyzete miatt – hamvában holt ötletek voltak.

Griezmann egyébként a Sport beszámolója szerint kedden áll edzésbe a Barcelonánál a nyári szabadságát követően, akárcsak honfitársa, Clément Lenglet, valamint a két holland légiós, Frenkie de Jong és a nemrégiben szerződtetett Memphis Depay – mindnyájan a nyolcaddöntőben búcsúztak válogatottjukkal az Európa-bajnokságtól.

2021.09.13 19:45:19

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

A katalán klub ifjú középpályása már most annyit ér, mint a Barcától nyáron távozó Lionel Messi...

2021.09.12 19:49:01

Spanyol labdarúgás BALÁZS DÁVID

A francia támadó triplázott, míg a debütáló Camavinga hat perc alatt volt eredményes.

2021.09.03 13:45:22

Spanyol labdarúgás CSELŐTEI MÁRK

Az európai topligák közül a spanyol élvonalban költötték a legkevesebb pénzt átigazolásokra a lezárult transzferiődszakban.

2021.09.01 23:50:33

Spanyol labdarúgás CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Azt nem mondom, hogy ez valamiféle mesterterv része lett volna, részben mert Messi könnyei – legalább – őszintének tűntek, részben mert al-Kelaifi talán mégsem akkora sakkjátékos, hogy a Barca teljes ledarálása árán jusson hozzá a koronagyémánthoz.

2021.08.29 16:34:03

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Gól szerzett volt csapata ellen Sandro Ramírez, Alená passzából, de így sem okozott meglepetést a Getafe.