Atlético: az Arsenal támadójával pótolnák Griezmannt – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.05.17. 10:39
null
Lacazette akár Európa-liga-győzelmet is ünnepelhet idén az Arsenallal (Fotó: AFP)
A spanyol As információi szerint az Atlético Madrid az Arsenalban futballozó Alexandre Lacazette-et nézte ki a távozó Antoine Griezmann utódjának.

 

Lacazette kiváló idényt fut, 49 tétmérkőzésen 19 gólt és 13 gólpasszt jegyez – és még hátravan az Európa-liga-döntő –, ennek köszönhetően megválasztották a szezon legjobb Arsenal-játékosának. A remek teljesítményt figyelembe véve nem meglepő, hogy a neve felvetődött az FC Barcelonával kapcsolatban, ám mivel a katalánok valószínűleg éppen az Atléticótól távozó Antoine Griezmannra csapnak le, Diego Simeone együttese pole pozícióba kerülhet a csatár kegyeiért zajló versenyfutásban – kérdés, az „ágyúsok” elengednék-e egyik legjobbjukat, aki egyébként nagyszerűen érzi magát Londonban.

A madridi klub érdeklődése a támadó iránt nem új keletű, a spanyolok 2017-ben már megegyeztek Lacazette akkori klubjával, a Lyonnal, ám mivel a nemzetközi Sportdöntőbíróság helyben hagyta az Atlético Madrid átigazolási tilalmáról szóló FIFA-döntést, a klub 2018 januárjáig nem regisztrálhatott új játékost – így lett a francia az Arsenalé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik