Olaszország: Cassano egy őszinte ember - Materazzi

Vágólapra másolva!
2012.09.14. 10:02
Az aktív labdarúgástól 2011 nyarán visszavonult Marco Materazzi a La Gazzetta dello Sportban vezetett rovatában formált véleményt a jelenleg az Intert erősítő Antonio Cassanóról. A 39 esztendős korábbi olasz válogatott védő szerint Cassano őszinte ember.

„Antoniónak el kéne számolnia tízig, mielőtt bármit is mondana, de csak nyolcig szokott eljutni. Rendszeresen beszélek vele, tudom, mit szeretne. Cassano egy őszinte, határozott ember, így ha valaki nem tartja be a vele szemben tett ígéretét, annak vagy elmondja a véleményét, vagy elhagyja. Azonban ha tiszteletteljesen bánnak vele, akár az egész szezonban is hajlandó a kispadon ülni, és semmilyen problémát nem okoz a klubjának. Bajnokesélyes csapatba akart igazolni. Az Inter mellett a Milan, a Roma és a Napoli tudja megszorongatni a Juventust" – fogalmazott az Intert tíz évig erősítő Materazzi.

Az olasz válogatottal 2006-ban világbajnoki címet szerző hátvéd az Inter idei célkitűzéséről is véleményt formált.

„Ha Cassanót a megfelelő módon használják, ő jelentheti a különbséget. Sneijderrel, Militóval, Chivuval és Samuellel kiegészülve az Inter megcélozhatja a bajnoki címet."

Materazzi hozzátette: „Ahogy azt korábban megjósoltam, Ranocchia lett az utódom."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik