Milan: a PSG szemet vetett a csodagyerek Mastourra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.05. 18:26
Nemzetközi sajtóhírek szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain nagy erőkkel figyeli az olasz Milan nagy ígéretét, Hachim Mastourt.

Az olasz utánpótlás-válogatott középpályás június 15-én ünnepelte a 17. születésnapját, nem sokkal korábban pedig bemutatkozhatott a felnőtteknél is, igaz, nem a squadra azzurrában, hanem Marokkóban. A kreatív futballista 16 évesen és 363 naposan az észak-afrikai csapat történetének legfiatalabb debütánsa lett.

A Milan felnőttcsapatában viszont még nem léphetett pályára, és a hírek szerint ezzel az állapottal nincs kibékülve. Mastourt már szóba hozták a Real Madriddal is, de a Corriere dello Sport most arról számolt be, hogy a PSG épp ajánlatot készül tenni érte.

A hírek szerint a Milan 5 millió euró körüli összegért már hajlandó lenne megválni Mastourtól. Megemlítik, hogy az Olaszországban született, olasz-marokkói kettős állampolgár futballista kereskedelmi jogai is nagyon értékesek, mivel már fiatal kora óta vannak szponzori szerződései, és közös reklámokat is készített Neymarral.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik