AS Roma: a Barca-kiszemelt elégedetlen az ajánlattal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.28. 15:07
Mehdi Benatia, az olasz élvonalbeli AS Roma labdarúgója elégedetlen a helyzetével a klubnál, amely véleménye szerint nem tartotta be az ígéretét. A tavaly nyáron érkező középhátvédnek a fővárosiak megígérték, hogy emelik a fizetését, ha a csapat bejut a Bajnokok Ligájába, ám a Barcelona által kiszemelt Benatia szerint ez nem történt meg.

„Az ügynököm tavaly nyáron azt javasolta, hogy ne írjak alá a Romához, mert rosszabb szerződést ad, mint amilyet más kluboktól kaphattam volna, ráadásul nem is európai kupainduló a csapat. Én mégis ide igazoltam és semmit sem bántam meg – mondta a La Gazzetta dello Sportnak Mehdi Benatia. – Megígérték, hogy ha bejutunk a Bajnokok Ligájába, jobb szerződést kapok, erre tettek egy elfogadhatatlan ajánlatot. Hallottam olyat, hogy négymillió eurót kértem szezononként, de a klub még évi hárommillió eurót sem kínált. Sohasem kértem olyan fizetést, mint Miralem Pjanicé, csak azt szerettem volna, hogy tartsák be az ígéretüket. Egy ilyen kontraktust sosem írnék alá, inkább maradok a jelenleginél."Mehdi Benatia. – Megígérték, hogy ha bejutunk a Bajnokok Ligájába, jobb szerződést kapok, erre tettek egy elfogadhatatlan ajánlatot. Hallottam olyat, hogy négymillió eurót kértem szezononként, de a klub még évi hárommillió eurót sem kínált. Sohasem kértem olyan fizetést, mint Miralem Pjanicé, csak azt szerettem volna, hogy tartsák be az ígéretüket. Egy ilyen kontraktust sosem írnék alá, inkább maradok a jelenleginél."

A 27 esztendős marokkói válogatott védő iránt a hírek szerint a Bayern München és a Manchester City is érdeklődik, de a legkomolyabb kérője a Barcelona. A Roma játékosa azonban kijelentette: esze ágában sincs elhagyni olasz csapatát.

„Sosem mondtam, hogy el akarom hagyni a Romát, nemrég vettem házat. Szeretem a várost, a szurkolókat, ráadásul Rudi Garcia személyében kiváló edzőnk van – folytatta Benatia. – A hibám az volt, hogy túl korrekt voltam a klubbal. A csapattársaim mindent tudnak a helyzetemről. Csalódott vagyok, több tiszteletet érdemelnék."

Benatia szerződése 2018 nyaráig szól az AS Románál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik