Válogatott: lassan „elfogynak” a hollandok - a Valencia játékosa is kidőlt

Vágólapra másolva!
2011.03.22. 19:26
null
Címkék
A Magyarország elleni pénteki Eb-selejtezőre készülő holland keretből szinte minden nap kiesik egy játékos sérülés miatt: vasárnap Arjen Robben, hétfőn Klaas-Jan Huntelaar, ma pedig a bokasérüléssel bajlódó Hedwiges Maduro kiesése vált biztossá.

A Valenciában futballozó, védőként és védekező középpályásként is bevethető Maduro helyére az AZ Alkmaar csapatkapitányát, a középpályás Stijn Schaarst hívta be a keretbe Bert van Maarwijk szövetségi kapitány – jelentette be a holland válogatott hivatalos honlapja, az onsoranje.nl.

Stijn utoljára a Törökország elleni, 1–0-ra megnyert hazai felkészülési meccsen volt válogatott tavaly novemberben.

Arjen Robben és Klaas-Jan Huntelaar után három napon belül Maudro a harmadik holland, aki sérülés miatt kidől a holland keretből. Holnap Mark van Bommellel folytatódhat a sor: ahogy arról beszámoltunk, az oranje csapatkapitánya térdsérüléssel érkezett meg a Milantól a válogatott összetartásra és az orvosok holnap döntik el, hogy vállalhatja-e a játékot.

A HOLLAND VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Sander Boschker (Twente), Jelle ten Rouwelaar (NAC Breda), Michel Vorm (Utrecht)
Hátvédek: Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Urby Emanuelson (AC Milan), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Hamburger SV), Erik Pieters (PSV), Ron Vlaar (Feyenoord), Gregory van der Wiel (Ajax)
Középpályások: Ibrahim Afellay (FC Barcelona), Mark van Bommel (AC Milan), Nigel de Jong (Manchester City), Wesley Sneijder (Internazionale), Kevin Strootman (Utrecht), Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur), Stijn Schaars(AZ Alkmaar)
Csatárok: Luuk de Jong (Twente), Eljero Elia (Hamburger SV), Dirk Kuyt (Liverpool), Jeremain Lens (PSV), Ruud van Nistelrooy (Hamburger SV), Robin van Persie (Arsenal)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik