Nemzetisport.hu 2011.12.05 20:58 Frissítve: 2014.08.15 01:21

KTE: Ribánszki, Maynard, Urbán és Pisanjuk is távozik

Négyen is távoznak a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét csapatából: Ribánszki László családi okokból kérte szerződése felbontását, míg Kelvin Maynardra, Urbán Gáborra és Igor Pisanjukra a klub nem tart igényt a továbbiakban.

 

„Családi okokból kértem már nyáron is a szerződésem felbontását, mert szerettünk volna hazaköltözni. Akkor abban maradtunk, télig maradnom kell és majd visszatérhetünk a kérésemre. Most újra egyeztettünk, és a klub korrekt módon elfogadta a kérésemet és felbontottuk a szerződést. Nagyon jól éreztem magam Kecskeméten, sok szép emlékkel gazdagodtam, a szurkolók szeretetét folyamatosan éreztem, ami nagyon sokat jelentett nekem, amit ezúton is köszönök nekik! Sok sikert kívánok a klubnak és a szurkolóknak!" – idézi Ribánszkit a klub hivatalos honlapja.

Sinisa Radanovics és Jovica Stokics ügynökei jelezték, hogy külföldről van érdeklődés a játékosok iránt, és megfelelő ajánlat esetén az ő távozásuk is elképzelhető. Ugyanakkor jó esély van rá, hogy Vladan Csukics egy évvel meghosszabbítja szerződését, míg Patvaros Zsolt 2015. június 30-ig szóló megállapodást írt alá.

„Szeretném biztosítani a szurkolóinkat, hogy a tulajdonosi kör ugyanolyan elkötelezett a kecskeméti labdarúgás sikeres jövője érdekében, ahogy azt már az elmúlt években is bizonyította. A változások a klub érdekében szükségesek voltak, de ezzel nem szeretnénk lemondani a jó szereplésről, a látványos támadófutballról, ami védjegyünkké vált az elmúlt években. Lehetnek még változások, hiszen az átigazolási piac csak januárban indul, de érkezők is lesznek, hogy a játékunk minősége a megszokott színvonalon maradjon" – mondta Rózsa Pál.

 

2022.11.13 14:46:31

Légiósok nemzetisport.hu

Utolsó idei bajnokijukon az eszékiek a várakozásoknak megfelelően hozták a kötelező győzelmet.

2022.11.05 16:51:51

Légiósok nemzetisport.hu

Az eszékiek helyzetig is alig jutottak el a Hajduk otthonában, amely Lovrencsics Gergő nélkül győzött 3–1-re.

2022.10.09 23:55:11

Légiósok nemzetisport.hu

ALAPVONAL.Felötlik bennem, mi lenne, ha a játékból az ellenfél durvasága miatt hosszú távra kieső futballisták, ha már a büntetőjogot kénytelenek mellőzni, polgári pert indítanának. A Ptk. 339.§-a alapján, hiszen alapesetben, »aki másnak jogellenesen kárt okoz, köteles azt megtéríteni«.

2022.10.08 21:38:35

Légiósok nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Megtette, amire csak azok képesek, akik bíznak magukban.