KTE: Ribánszki, Maynard, Urbán és Pisanjuk is távozik

Vágólapra másolva!
2011.12.05. 20:58
Címkék
Négyen is távoznak a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét csapatából: Ribánszki László családi okokból kérte szerződése felbontását, míg Kelvin Maynardra, Urbán Gáborra és Igor Pisanjukra a klub nem tart igényt a továbbiakban.

„Családi okokból kértem már nyáron is a szerződésem felbontását, mert szerettünk volna hazaköltözni. Akkor abban maradtunk, télig maradnom kell és majd visszatérhetünk a kérésemre. Most újra egyeztettünk, és a klub korrekt módon elfogadta a kérésemet és felbontottuk a szerződést. Nagyon jól éreztem magam Kecskeméten, sok szép emlékkel gazdagodtam, a szurkolók szeretetét folyamatosan éreztem, ami nagyon sokat jelentett nekem, amit ezúton is köszönök nekik! Sok sikert kívánok a klubnak és a szurkolóknak!" – idézi Ribánszkit a klub hivatalos honlapja.

Sinisa Radanovics és Jovica Stokics ügynökei jelezték, hogy külföldről van érdeklődés a játékosok iránt, és megfelelő ajánlat esetén az ő távozásuk is elképzelhető. Ugyanakkor jó esély van rá, hogy Vladan Csukics egy évvel meghosszabbítja szerződését, míg Patvaros Zsolt 2015. június 30-ig szóló megállapodást írt alá.

„Szeretném biztosítani a szurkolóinkat, hogy a tulajdonosi kör ugyanolyan elkötelezett a kecskeméti labdarúgás sikeres jövője érdekében, ahogy azt már az elmúlt években is bizonyította. A változások a klub érdekében szükségesek voltak, de ezzel nem szeretnénk lemondani a jó szereplésről, a látványos támadófutballról, ami védjegyünkké vált az elmúlt években. Lehetnek még változások, hiszen az átigazolási piac csak januárban indul, de érkezők is lesznek, hogy a játékunk minősége a megszokott színvonalon maradjon" – mondta Rózsa Pál.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik