Wolfsburg: Fogalmam sincs, miért hívnak Lordnak - Bendtner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.20. 18:34
null
Bendtner nem tudja, hogy imádják vagy csúfolják a drukkerek (Fotó: Reuters)
Nicklas Bendtner, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Wolfsburg támadója egy interjúban elárulta, nem tudja, örüljön-e becenevének, mivel fogalma sincs, az mit jelent.

„Egy bajom van ezzel a »Lord« becenévvel, az, hogy nem tudom, mit jelent. Rajtam röhögnek a szurkolóink vagy valami mögöttes tartalma van? Nem tudom, szerintem csak azért mondogatják, mert jól hangzik” – mondta a Westdeutsche Allgemeine Zeitungnak Bendtner, aki 11 bajnokin lépett pályára a 2014–2015-ös idényben a Bundesligában, ezalatt egy gólt szerzett.

A dánra a gyakran indokolatlan magabiztossága és balhéi miatt ragasztották az iróniát kedvelő szurkolók a „Lord” becenevet, ám úgy tűnik, az Arsenalt és a Juventust is megjáró csatár még mindig reméli, ez is a szeretet jele.

„Nem igazán tudom, milyen kép alakult ki rólam. Gyakran találkozom olyanokkal, akik szemében én vagyok a világ legtökéletesebb embere, de olyanokba is belefutok, akik szívesen megdobnának egy üveggel. Anyukám mindig mondta, megosztó személyiség vagyok, el kell viselnem ennek következményeit” – tette hozzá Bendtner.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik