Bundesliga: a Hoffenheim Dárdairól egyeztetett, de a BVB is érdeklődik – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.05.10. 20:08
null
Sajtóhírek szerint a Hoffenheim Dárdai Mártonról egyeztetett, de a BVB is szívesen látná a fiatal védőt (Fotó: AFP)
A német Sky Sports információi szerint a Hoffenheim élénken érdeklődik a szintén a német Bundesligában szereplő Hertha BSC német utánpótlás-válogatott védője, Dárdai Márton iránt. A TSG és a Bild úgy tudja, a sinsheimieken kívül négy csapat, a Dortmund, az RB Leipzig, a Wolfsburg és az Eintracht Frankfurt is szívesen szerződtetné a 20 éves tehetséget.

 

Ötvenöt kapott góljával a Hoffenheim jelenleg a leggyengébben védekező csapat a tabella első felében (mindössze négy Bundesliga-együttes kapott több gólt nála). Ez lehet az egyik fő oka annak, hogy az évadot nagyszerűen kezdő klub végül nem ér oda a nemzetközi kupaporondot jelentő helyek egyikére sem.

Nem csoda, hogy a Hoffenheim sportigazgatója, Alexander Rosen hétfőn arról beszélt a Kickernek, hogy a nyári átigazolási időszakban meg akarja erősíteni a védelmet.

A Sky információi szerint Dárdai Pál fia, Márton is ott van Rosen jelöltjei között, sőt, a német transzferguru, Marc Behrenbeck úgy tudja, hogy tárgyalások is folytak a védő ügyében, akit hosszú, 2025-ig szóló szerződés köt a berliniekhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik