Videó: már a Puskás-díjra jelölnék a 15 éves ghánai futballista gólját

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.09.28. 15:53
Már a Puskás-díjra jelölnék a 15 éves futballista, Mizak Asante gólját, amelyet a ghánai másodosztályban szerzett a hétvégén.

Mizak Asante a Golden Kicks FC színeiben lőtt egészen elképesztő szólógólt a Mobile Phone People FC-nek. Találata ráadásul igen fontos volt a beszámolók szerint, mivel a 82. percben ezzel mentette tizenegyespárbajra a meccset, amelyben csapata végül kiharcolta az élvonalba jutást. Mizak Asante a Golden Kicks FC színeiben lőtt egészen elképesztő szólógólt a Mobile Phone People FC-nek. Találata ráadásul igen fontos volt a beszámolók szerint, mivel a 82. percben ezzel mentette tizenegyespárbajra a meccset, amelyben csapata végül kiharcolta az élvonalba jutást.


A közösségi médiában sokan már Puskás-díjra jelölnék Asante csodagólját, de az igazsághoz tartozik, hogy az elismerésnél csak az első osztályú találatokat veszik majd figyelembe.


A ghánai fiúval a meccs utáni napokban exkluzív interjút készített a 3Sports, melynek elmondta, a Paris Saint-Germain sztárja, Kylian Mbappé a példaképe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik